Gsm-abonnementen vergelijken

Soms is het ingewikkeld om de gsm-abonnement te vinden dat het best bij onze behoeften past. Het aanbod is groot en er zijn een groot aantal mobiele operatoren die allerlei combinaties aanbieden. Zo kunt u mobile abonnementen vinden met onbeperkt bellen en 60 GB data, tot het tegenovergestelde uiterste, d.w.z. gsm-abonnementen zonder data en met de mogelijkheid om alleen te bellen. Vergeet ook niet dat u kunt kiezen tussen twee verschillende betaalmethoden: prepaid en contract.

Om het vinden van het beste gsm-abonnement te vereenvoudigen, kunt u daarom het beste een vergelijking maken van alle gsm-abonnementen in België. Op deze manier is de taak veel gemakkelijker. Door alle alternatieven te kunnen vergelijken, vindt u snel wat u zoekt, in plaats van dat u bij elke telecombedrijf moet nagaan wat hij aanbiedt.

Herlaadkaarten vergelijken

Om je het gedoe te besparen van het doorspitten van alle sites van de telecom bedrijven die herlaadkaarten aanbieden in België, geeft onze prepaid tariefvergelijker ze allemaal weer op deze pagina. U ziet ze allemaal gesorteerd van goedkoopste naar duurste. Wij hebben voor dit criterium gekozen omdat wij weten dat sommige telecom bedrijven gedurende sommige maanden een korting geven terwijl andere een vast tarief hanteren. Hoewel wij u de verlaagde tarieven tonen en na de verhogingen, berekenen wij voor u de goedkoopste prepaid tarieven op lange termijn.

Anderzijds, aangezien de prijs niet het enige is dat telt, hebben wij ook enkele filters geïnstalleerd waarmee u de herlaadkaarten in België die niet bij uw verbruik passen van het scherm kunt verwijderen en alleen die herlaadkaarten kunt zien waarin u geïnteresseerd bent. Zodra u uw keuze hebt beperkt, kunt u klikken op de details van elk herlaadkaart of u aanmelden voor de prepaid simkaart waarin u het meest geïnteresseerd bent, rechtstreeks vanaf onze website.

Al onze prijzen worden dagelijks bijgewerkt met informatie van de telecom operatoren. Zij brengen ons zelf op de hoogte van wijzigingen in hun catalogus en wij controleren regelmatig hun pagina’s om op de hoogte te blijven van eventuele updates, zodat wij u altijd dezelfde prijzen kunnen tonen die de telefoon- en internetbedrijven op hun websites vermelden.

Mobile abonnement vergelijker

Aanbieders van mobiele abonnementen concurreren voortdurend met elkaar om nieuwe klanten aan te trekken. Dit betekent dat er voortdurend nieuwe, goedkopere deals op de Belgische markt komen. Met onze vergelijkingstool krijg je snel en gemakkelijk een overzicht van wat alle topnetwerken op dit moment aanbieden.

  • Mobile abonnement vergelijker Vlaanderen
  • Mobile abonnement vergelijker Wallonië

Goedkoopste Gsm-abonnementen in 2024

Als het tijd is om van gsm-abonnement te veranderen, omdat uw gebruikelijke operator niet langer aan uw behoeften voldoet, of omdat u gewoon een goedkoper gsm-tarief wilt om te bellen en te surfen, vindt u een groot aantal opties op de markt, zo veel dat u zich overweldigd kunt voelen door zoveel mogelijkheden en het moeilijk kunt vinden om het voor u meest geschikte tarief te kiezen.

Vergeet niet dat niet alle mobile abonnementen geschikt zijn voor alle consumenten, en dat u het tarief moet kiezen dat het best bij uw verbruikspatroon past. Het is van essentieel belang dat u analyseert hoe u uw mobiele telefoon gaat gebruiken. Het is de moeite waard om te schatten hoeveel gesprekken u per maand zult voeren om te weten of u bijvoorbeeld onbeperkte belminuten nodig zult hebben.

Sommige van de goedkoopste mobiele abonnementen omvatten alleen gesprekken en bieden geen mobiele data voor surfen op het internet, dus zijn ze misschien niet wat u nodig hebt. Daarom moet je ook weten of je van mobiele connectiviteit wilt genieten en hoe je op het internet wilt surfen, hoe vaak je dat wilt doen, of je bestanden wilt downloaden, videogesprekken wilt voeren of streaming content wilt bekijken… want dan weet je hoeveel data je in je telefoontarief nodig hebt en kun je de goedkoopste mobiele-telefoonbedrijven kiezen onder degenen die glasvezel- en mobiele aanbiedingen hebben die aan je behoeften voldoen.

Gsm-abonnementen Data Only

Het gebruik van belminuten op gsm-abonnementen is met de komst van internet enorm gedaald, zodat veel klanten meer belang hechten aan de hoeveelheid data die in telecombedrijven aanbienden.

Tegenwoordig is het mogelijk om een gsm-abonnement te nemen met enkel data, er is ook een breed aanbod beschikbaar aan herlaadkaarten en mobile abonnementen, zodat u het abonnement kunt kiezen dat het beste bij uw verbruik past.

  • Only-data herlaadkaart in België
  • Gsm-abonnement only-data België

Gsm-abonnementen Deals

Of u nu op zoek bent naar de goedkoopste gsm-abonnement of de meeste functies en extra’s, wij kunnen de perfecte deal voor u vinden.

Gebruik de handige schuifbalken links van onze vergelijkingstabel om de resultaten te verfijnen, te filteren op prijs, belminuten, sms’jes of internetabonnement, zodat u alleen de resultaten ziet die u wilt zien.

Gsm-abonnementen met de beste dekking

Momenteel zijn er vier telecombedrijven met een eigen glasvezeldekking: Proximus, Mobile Vikings, Orange en Youfone BE. Deze bedrijven hebben de grootste netwerkdekking in heel België. Er zijn echter ook telecomoperatoren die het glasvezelnetwerk huren van de grote exploitanten en daardoor een goede dekkingsdienst bieden.

Tijdelijk Gratis!

4.6/5

Beschikbaar voor IOS & Android

Tijdelijk Gratis!

4.6/5

Beschikbaar voor IOS & Android

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Apple

Vanaf € 1159,99

€ 179

Met abonnement

Logo Youfone Transparant

50%

7,50€ / Maand

Mobile Vikings Gsm-abonnement logo

30%

29€ / Maand