Internet + TV + Gsm-abonnement

Vergelijk Gratis Alle Trio Packs in België !

Vergelijk alle internet, vaste lijn, mobiele en TV aanbiedingen op één plek. Bekijk, vergelijk en bespaar tot 408 € per jaar op je Trio Pack in België.

Trio Pack België

Trio Packs Orange Belgë

Orange Duo Love België

44€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Orange Trio Love

59€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Trio Packs Proximus België

Proximus logo wit

49,99€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Proximus logo wit

49,99€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Proximus logo wit

58,99€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Proximus logo wit

69,99€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Duo Packs Proximus België

Proximus logo wit

49,99€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Proximus logo wit

49,99€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Proximus logo wit

49,99€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Proximus logo wit

49,99€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Proximus Epic Combo België

Proximus logo wit

39,99€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Proximus logo wit

49,99€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

scarlet mobiel abonnement belgie

49€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Internet, tv en telefonie Scarlet

Kiezen voor Scarlet Trio is kiezen voor eenvoud! Onze techniekers zorgen voor de installatie van internet, tv en de vaste telefoon bij je thuis. Op dit moment zijn de installatie- (€99)* en de activeringskosten (€50)* gratis, zo bespaar je €149! Ons pack bevat ook een Wifi-modem net zoals een mailbox!

  • Snel en onbeperkt surfen
  • Onbeperkt bellen van vast naar vast ’s avonds en in het weekend
  • De 33 populairste tv-zenders
Prijs van Trio Pack

Hoeveel kost een abonnement met internet, vaste lijnen, mobiele telefonie en tv?

U moet onder meer rekening houden met de voorwaarden die de operatoren in hun verschillende ADSL- of glasvezel-, TV- en mobiele aanbiedingen vaststellen, zoals bijvoorbeeld die in verband met de installatiekosten, het soort apparatuur dat in de aanbieding is inbegrepen (weet of de router voor de aansluiting op het netwerk gratis is, wordt gehuurd, of dat u die moet kopen wanneer u zich op de dienst abonneert), de duur van het verblijf, en, in voorkomend geval, hoe hoog de financiële boete is als u besluit uw abonnement op te zeggen voordat de vastgestelde termijn is verstreken.

In dit verband raden wij u aan de kleine lettertjes van het contract dat u ondertekent aandachtig te lezen, zodat u weet welke kosten u moet betalen voor het loutere feit dat u zich abonneert op uw telecommunicatiepakket en zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Als u het niet eens bent met de aangegeven bedragen, kunt u het contract beter niet ondertekenen.

Wat is de minimumduur van de tarieven voor internet, mobiele telefonie en TV?

In verband met de verbintenissen inzake duurzaamheid is het ook belangrijk te vermelden dat sommige operatoren bij bepaalde aanbiedingen van internet, mobiele telefonie en betaaltelevisie aanbieden om de boetekosten te betalen die de beëindiging van uw contract met uw huidige maatschappij zou meebrengen. Dit moet vanaf het begin en voordat u overstapt duidelijk worden gemaakt, dus zorg ervoor dat u de kleine lettertjes leest van de “faciliteit” die wordt aangeboden door de operator waarnaar u overstapt, aangetrokken door zijn betere tv-aanbiedingen. Door gebruik te maken van dit voordeel om van uw huidige maatschappij af te komen, aanvaardt u waarschijnlijk een verbintenis om bij de nieuwe exploitant te blijven. Het belangrijkste is dat je hier duidelijk over bent.

Minimumduur trio pack

Waarom Trio Packs Vergelijken?

Bent u op zoek naar een internet-, mobiel en tv-aanbod op dezelfde factuur? Je bent naar de juiste plaats gekomen. Bij ons kunt u informatie inwinnen en het tarief kiezen dat het beste bij u past zonder tijd te verspillen met onze vergelijker voor glasvezel, mobiele telefonie en tv.

In het begin werden de aanbiedingen voor internet-, mobiele en televisiediensten op dezelfde factuur gedomineerd door Proximus pakketten. Deze onderneming was de eerste die ze vier jaar geleden op de Belgische markt bracht.

Geleidelijk aan hebben de overige telecombedrijven echter tarieven gelanceerd die deze drie producten combineren in één enkele maandelijkse betaling. Deze bedrijven hebben elementen zoals aanbiedingen om alle voetbalwedstrijden, series en de beste films te bekijken tot de onderscheidende elementen van hun aanbod gemaakt. De gebruikers kunnen de verschillende pakketten configureren naar gelang van hun behoeften en de inhoud kiezen waarin zij het meest geïnteresseerd zijn van het ene of het andere telecommunicatiebedrijf.

Met aanbiedingen voor glasvezel, mobiele telefonie en tv, beter bekend als convergente aanbiedingen, kunnen exploitanten op een krachtigere manier klantenbinding opbouwen door alle communicatieconsumptie in huishoudens te controleren.

De tarieven en aanbiedingen voor Trio Packs in België verschillen aanzienlijk van bedrijf tot bedrijf, vooral wat betreft de TV-zenders die door elk van hen worden aangeboden. De telecombedrijven zijn in een prijzenslag verwikkeld en bieden een royaal pakket thematische zenders tegen een zeer lage prijs. U kunt zich ook abonneren op een van de goedkoopste internet- en mobiele tarieven op de markt en een abonnement nemen op een platform voor online tv-series. Als u betaaltelevisie wilt streamen, kunt u deze dienst natuurlijk het beste bundelen met uw internet- en mobiele abonnement.

FAQs over Trio Packs in België

Veel gestelde vragen

Bij het afsluiten van een Trio Pack in België zal u rekening moeten houden met verschillende aspecten:

  • DSL of glasvezel? Deze laatste garandeert u een snellere en stabielere verbinding, maar u zult moeten nagaan of u dekking hebt om deze te installeren. Zo niet, dan zal de maatschappij u haar ADSL-voorstel tegen dezelfde prijs aanbieden. Aan de andere kant moet u er rekening mee houden dat de meeste bedrijven standaard een vaste lijn toevoegen aan hun breedbandaanbiedingen. Hoewel deze extra in de prijs is inbegrepen, hebt u ook enkele opties om thuis internet te contracteren zonder een vaste lijn. Als u verbindingsproblemen hebt, kunt u een snelheidstest doen en nagaan hoeveel u gebruikt en hoeveel megabytes u krijgt. Bij ons werken we onze ranglijsten van de goedkoopste ADSL-tarieven en de goedkoopste glasvezeltarieven echter elke maand bij.

  • Als we bedenken dat veel gebruikers al meer tijd via hun telefoon met het internet verbonden zijn dan met enig ander toestel, is de mobiele lijn een van de belangrijkste aspecten van elk telecommunicatiepakket. Vergeet niet dat als u niet genoegen neemt met minder data en minuten, u niet te veel hoeft te betalen als u te veel betaalt.

  • De minimum contractduur, als u die hebt, aangezien er tegenwoordig verschillende mogelijkheden zijn om internet-, tv- en mobiele tarieven te contracteren zonder dat u een vaste contractduur hebt. Natuurlijk is het, zelfs als uw tarief vrij is van verplichtingen, niet de moeite waard om u te abonneren op een betaaltelevisiedienst als deze geen inhoud heeft waarnaar u wilt kijken. Als uw prioriteit bijvoorbeeld ligt bij het kijken naar voetbal of als u toegang wilt hebben tot een bepaalde serie, zult u de catalogus van kanalen waarover u zult beschikken moeten controleren.

Aan de andere kant is het belangrijk dat u alle opties op de markt bekijkt totdat u degene vindt waarin u het meest geïnteresseerd bent. Het is waar dat hoe specifieker uw eisen zijn, hoe beperkter het aantal aanbiedingen zal zijn dat u zult vinden. Dit is een probleem met Internet + TV + Mobiele tarieven, maar als u duidelijk bent over uw prioriteiten zult u ook dichter bij het vinden van het pakket komen dat het beste bij uw behoeften past, met de toegevoegde waarde dat u zich kunt uitschrijven zonder ervoor te betalen.

Jaarlijks kan je tot 408€ besparen met een Trio Pack in België, maar de prijs is een van de bepalende factoren bij de keuze van het tarief en het bedrijf dat u gaat kiezen. Bij het afsluiten van een ADSL-, mobiel en TV-tarief moet u niet alleen kijken naar de maandelijkse prijs die u voor het afgesloten telecompakket zult betalen, maar moet u ook een schatting maken van hoeveel u zult uitgeven nadat een jaar van het contract is verstreken.

Waarom is dit het geval? Omdat de meeste exploitanten gebruikers verplichten een eenjarig contract te ondertekenen wanneer zij zich inschrijven voor hun ADSL-, mobiele en TV-tarieven, en ook omdat de meeste van hen promoties lanceren en kortingen aanbieden tijdens de eerste maanden van de dienstverlening. Met andere woorden, laat u niet alleen leiden door de aangeboden prijs, maar ga na hoeveel u zult betalen gedurende de gehele periode dat u verplicht bent het telecommunicatiepakket te contracteren. Afhankelijk van het tarief dat u kiest, kunt u meer dan 300 euro per jaar besparen als u het internet-, mobiele en tv-aanbod kiest dat echt aan uw behoeften beantwoordt. Hoewel packs soms de goedkoopste optie zijn, kunt u ook enerzijds internetcontracten afsluiten en anderzijds onze vergelijking van contracttarieven of de vergelijking van prepaidtarieven gebruiken om uw telefoondiensten te dekken.

Kanalen zijn een ander kenmerk om naar te kijken, niet zozeer het aantal aangeboden kanalen, maar veeleer welke specifieke kanalen in het pakket zijn opgenomen.

Veel operatoren nemen in de pakketten algemene kanalen op die men op DTT kan afstemmen, maar zij gebruiken deze om het aantal aangeboden kanalen te vergroten en ze aantrekkelijker te maken.

Indien u in voetbal of film geïnteresseerd bent, let dan vooral op de aangeboden kanalen, want normaal zijn noch voetbal- noch filmkanalen inbegrepen. Afhankelijk van het geval, zult u extra moeten betalen.

Tot slot lopen glasvezel- en tv-tarieven die ook mobiele telefonie omvatten, het risico dat ze niet de belminuten of de hoeveelheid data bevatten waarin u geïnteresseerd bent. Kijk goed naar de minuten die zijn inbegrepen in de ADSL-, mobiele en TV-tarieven en analyseer of ze voldoende zijn voor het gebruik dat u van uw mobiele telefoon maakt. Bedenk hoeveel megabytes u gewoonlijk op uw mobiele telefoon gebruikt en vergelijk dat met wat de telecommunicatiebedrijven u bieden.

Een overweging waarmee u rekening moet houden, is dat pakketten die tv-diensten omvatten over het algemeen alleen kunnen worden gecontracteerd bij het contracteren van een ADSL-lijn of een ADSL- en mobiel pakket.

Houd er rekening mee dat telecommunicatiepakketten met glasvezel- en televisieaanbiedingen een hogere verbindingssnelheid vereisen om van alle diensten te kunnen genieten. On-demand tc-diensten maken meestal gebruik van de beschikbare breedband, dus gedurende de tijd dat u de televisie gebruikt, zult u een lagere snelheid hebben om te browsen vanaf uw computer, mobiele telefoon of tablet.

Het is belangrijk om hier duidelijk over te zijn, zodat u geen valse verwachtingen koestert wanneer u een van de beschikbare aanbiedingen met betaaltelevisiediensten contracteert. In feite is het raadzaam om glasvezeltarieven van ten minste 100 Mb te hebben.

Als zelfstandige moet u eens kijken naar de internet-, tv- en mobiele aanbiedingen die de verschillende operatoren in hun catalogi hebben staan. Dit soort aanbiedingen voor mobiele telefonie, glasvezel en tv voor zelfstandigen heeft meestal een aantal specifieke kenmerken om tegemoet te komen aan de professionele behoeften van freelancers en zelfs kmo’s.

Hogere verbindingssnelheden, meer belminuten en vouchers met meer mobiele data zijn enkele van de gemeenschappelijke kenmerken van de glasvezel-, tv- en mobiele aanbiedingen voor zelfstandigen bij de verschillende operatoren. Wanneer de facturen voor de internetaansluiting, de televisiedienst, de vaste lijn en de mobiele telefoon in één factuur zijn geïntegreerd, wordt het voor zelfstandigen gemakkelijker om hun uitgaven te beheren, hoewel dit geen essentiële voorwaarde is om de telecommunicatiekosten voor uw beroepsactiviteit te kunnen aftrekken.

Vergelijken is essentieel om geld te besparen: er is een grote verscheidenheid aan internet-, mobiele en televisieaanbiedingen die door de belangrijkste telecommunicatie-exploitanten zijn opgesteld om hun klantenportefeuille uit te breiden. De concurrentie tussen de ondernemingen heeft geleid tot een soort “prijzenslag” waarvan de gebruikers kunnen profiteren indien zij de nodige analyses en vergelijkingen maken alvorens te besluiten in te tekenen op een van de ADSL- en mobiele aanbiedingen die momenteel op de markt zijn.

Wat bijvoorbeeld de snelheid van de internetverbinding betreft, mag niet uit het oog worden verloren dat de snelheid die de operatoren gewoonlijk in hun aanbiedingen voor gsm, glasvezel en tv vermelden, meestal vergezeld gaat van een “tot”: zij bieden bijvoorbeeld “tot 30 Mb” aan, wat impliceert dat dit de maximumsnelheid is die u zult ontvangen, maar het betekent niet dat u de hele tijd met 30 MB zult surfen. De snelheid die u ontvangt wanneer u zich aanmeldt voor een van de internet-, mobiele en tv-aanbiedingen varieert naargelang van factoren zoals de afstand tot de telefooncentrale. Hoe verder weg u zich bevindt, kan het zijn dat u te maken krijgt met onderbrekingen of tragere snelheden dan in het contract staat.

Of u zich nu wel of niet aanmeldt voor een van de glasvezel- en tv-aanbiedingen, heeft ook gevolgen voor de snelheid waarmee u uiteindelijk zult browsen: on-demand tv-diensten maken meestal gebruik van de beschikbare bandbreedte, dus gedurende de tijd dat u de tv gebruikt, zult u een lagere snelheid hebben om te browsen vanaf uw computer, mobiele telefoon of tablet. Het is belangrijk dat u hier duidelijk over bent, zodat u geen valse verwachtingen koestert wanneer u zich inschrijft voor een van de ADSL- en mobiele aanbiedingen die beschikbaar zijn met extra TV-diensten.

Bij ons analyseren we de verschillende tarieven en aanbiedingen voor glasvezel, televisie en mobiele telefonie en bieden we u de prijzen en voorwaarden van elk aanbod, zodat u kunt vergelijken en u kunt inschrijven voor het aanbod dat het beste bij uw behoeften past. De sleutel om geld te besparen is het vergelijken van de verschillende aanbiedingen voor ADSL, televisie en mobiele telefonie die de telecomoperatoren elke maand op de markt brengen. De concurrentie in deze sector is echter zo groot dat zij zowel het glasvezel-, televisie- en mobiele aanbod als de voorwaarden waaronder de diensten worden verleend, voortdurend aanpassen. Daarom is het het beste om goed op de hoogte te zijn van alle beschikbare opties alvorens een beslissing te nemen over het contracteren van een telecommunicatiedienst.

Er is een groot aantal bedrijven actief op de Belgische telecommunicatiemarkt, die elk trachten hun klantenbestand uit te breiden, zodat de concurrentie hevig is. Het vergelijken van de beste TV-deals kan een ietwat vervelende taak zijn, vooral als u de websites gaat controleren van alle bedrijven die deze dienst aanbieden.

Proximus was een pionier in België door betaaltelevisie aan te bieden aan internetklanten van Proximus, maar dit product is nu uitgebreid tot Orange en Scarlet, die hun eigen platforms hebben. Hetzelfde geldt voor de dochterondernemingen van Telenet, die hetzelfde televisieaanbod hebben in de gemeenschappen waarin zij actief zijn: respectievelijk Proximus dat ook deel uitmaakt van de groep maar een nationale dekking heeft, werd op de markt gebracht met eigen betaalkanalen en een eigen platform. Andere operatoren, zoals Scarlet en Telenet, gebruiken een decoder (Android TV) om deze dienst aan te bieden, terwijl Proximus ervoor opteert om gewoon een extern abonnement – in dit geval Rakuten TV – weg te geven voor de duur van het contract.

In onze glasvezel-, mobiele en tv-vergelijker vindt u het aantrekkelijkste en meest geschikte aanbod voor u. Hiervoor kunt u gebruik maken van de prijs-, provider- en snelheidsfilters die wij u ter beschikking stellen. Omdat het niet gemakkelijk is om kanalen te zoeken als je niets weet over het aanbod van elke operator, hebben wij een eenvoudige vergelijking gemaakt waarmee je kunt nagaan tot welke online platforms, kanalen en voetbalwedstrijden je toegang hebt bij elke operator. Om het beste aanbod voor glasvezel, mobiele telefonie en tv te vinden, is het echter niet voldoende om alleen dat aanbod te kiezen waarmee u de meeste series kunt bekijken: u moet ook rekening houden met de andere diensten die bij uw pakket horen en met de prijs, een fundamentele factor als we bedenken dat de meest complete tarieven op de markt meer dan 100 euro per maand kosten.

Gerelateerde artikels over gsm-abonnementen

Tijdelijk Gratis!

4.6/5

Beschikbaar voor IOS & Android

Tijdelijk Gratis!

4.6/5

Beschikbaar voor IOS & Android

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Apple

Vanaf € 1159,99

€ 179

Met abonnement

Logo Youfone Transparant

50%

7,50€ / Maand

Mobile Vikings Gsm-abonnement logo

30%

29€ / Maand