Wie zijn wij en wat doen wij?

Wie zijn wij?

We richten ons tot mensen zoals u: geïnformeerd, bezorgd over uw economie en een nieuwe manier van consumeren, aandachtig voor de realiteit om ons heen en bereid om met geweten te kopen. Wij willen u als consument van dienst zijn, zodat u geld kunt besparen op de rekeningen van uw huishouden en de beste aanbiedingen over gsm abonnementen. Omdat sparen slim consumeren is.

Gsm Abonnement Vergelijken Team
Ons voordeel

Wat is ons voordeel?

Wij zijn onafhankelijk en ons bedrijf is gebaseerd op het aanbieden van informatie over exclusieve aanbiedingen die niet beschikbaar zijn op de bedrijfspagina’s, zodat u de beste opties kunt vinden. Onze zakelijke relaties worden niet bepaald door de resultaten die u zult vinden met behulp van onze vergelijkers. We “trouwen met niemand”, we bieden alleen waarheidsgetrouwe informatie.

Beste-gsm-abonnement.be biedt u de beste aanbiedingen van telecom bedrijven in België, aanbiedingen die u op onze website kunt vinden, tools en vergelijkers, en wij ontvangt een kleine commissie als u ervoor kiest om een product of dienst via Beste-gsm-abonnement.be te contracteren. We proberen waar mogelijk in onze vergelijkingen alle bedrijven en producten op de markt op te nemen, ongeacht of we daarvoor commissie ontvangen. Ons voordeel is fundamenteel dat u in contact komt met de bedrijven.

Redactie

Het redactieteam van Beste-gsm-abonnement.be bestaat uit journalisten en communicatieprofessionals met uitgebreide ervaring in economie, financiën, verzekeringen, communicatie, energie …

Zij schrijven zelfstandig de informatie, rapporten, analyses, adviezen en aanbiedingen waarmee u dagelijks kunt besparen op uw huishoudrekeningen. Dit is de groep professionals die elke dag, in onze Nieuwssectie, de kleine lettertjes groter maakt. Leer ze kennen!

Redactie Team Beste Gsm Abonnement

Wat doet beste-gsm-abonnement.be?

Beste-gsm-abonnement.be is een onafhankelijke website, met nuttige, waarheidsgetrouwe en onpartijdige informatie over verschillende producten op het gebied van verzekeringen, communicatie, energie (gas en elektriciteit) en persoonlijke financiën.

We weten dat sparen belangrijk voor u is, en we willen dat u uw beslissingen op een geïnformeerde manier neemt. Daarom zullen we eraan werken om u het laatste nieuws, aanbiedingen en prijsvergelijkingen te bieden, zodat u alle tools in handen heeft om het beste te kiezen. We zetten ons in voor een transparante, eenvoudige service die u snel en efficiënt de informatie biedt die u zoekt.

We zijn anders omdat we onafhankelijk zijn, we behoren niet tot een communicatiegroep of een grote financiële instelling, waardoor we vrij zijn om u te informeren en dat onze informatie en vergelijkingen volledig onpartijdig zijn.

Een intentieverklaring afleggen is eenvoudig. Maar het belangrijkste is om te weten hoe je het in de praktijk kunt brengen. Om ons aan ons woord te houden, zullen we u voorzien van:

1. Vergelijkingstools voor gsm-abonnementen:

Objectieve en gebruiksvriendelijke tools waarmee u een groot aantal producten op één plek kunt vergelijken en degene kunt kiezen die het beste bij u past. Onze resultaten- en inhoudsopgaven zijn volledig onpartijdig en onafhankelijk van enige commerciële overeenkomst.

2. Kwaliteitsartikelen:

Artikelen gebaseerd op het meest gedetailleerde onderzoek tot nu toe en opgesteld door professionals en experts.

Wij werken samen met:

Blijf op de hoogte van nieuwe gsm abonnementen

Wij verkopen uw data niet aan derde partijen
Beste-gsm-abonnement.be © 2021