Beste gsm-abonnement voor zelfstandigen

De beste gsm-abonnement voor Zelfstandigen 2024

Als u een gsm-abonnement voor zelfstandigen nodig hebt. In dit artikel leggen we uit welke abonnement-providers de beste mobiele abonnementen hebben voor zelfstandigen.

Ben je zelfstandig in bijberoep en je bent op zoek naar een gsm-abonnement die je mag aftrekken van je kosten? Dan hebben wij de perfecte gsm-abonnementen voor u.

Gsm Abonnement voor Zelfstandigen

Goedkoopste gsm-abonnementen voor zelfstandigen

Aangezien er een grote verscheidenheid is aan operatoren die een goedkope gsm-abonnement voor zelfstandigen aanbieden. Wij hebben het werk voor u gedaan, zodat u geen tijd verliest en de laagste prijzen voor mobiele abonnementen voor zelfstandigen.

Daarom kunnen we de aandacht vestigen op Youfone, dat een van de beste alternatieven biedt. Niet alleen omwille van de mobiele data en gesprekken die “onbeperkt” zijn, maar ook omwille van de prijzen, want je krijgt een exclusieve aanbieding voor de eerste 3 maanden. Een regionale operator die een goed tarief heeft en ook een uitstekende dekking biedt, is Youfone 5GB Unlimited, waarmee u onbeperkt kunt bellen en SMS’en plus 5 GB data.

Als dit klinkt alsof je moet blijven vergelijken met een andere operator, kun je ook kiezen voor Proximus, dat je de eerste drie maanden een exclusief aanbod geeft met 10 GB service en onbeperkt bellen. We mogen Mobile Vikings en Orange niet vergeten, twee reuzen die altijd de beste dekking en onklopbare prijzen hebben.

Wat zijn de beste gsm-abonnementen voor zelfstandigen met onbeperkt internet?

Wanneer u zelfstandig wilt worden, is een van de steeds belangrijkere gebieden de telecommunicatiediensten die we gaan inhuren. Om deze reden hebben gsm-bedrijven al speciale mobiele tarieven voor freelancers.

Dit soort gsm-abonnement voor zelfstandigen wordt gekenmerkt door het feit dat ze concurrerender prijzen bieden, aangezien ze exclusief btw zijn en de opname van extra lijnen mogelijk maken. We laten u de telecom bedrijven die dit soort diensten aanbieden en hun tarieven zien.

Een goede zelfstandige moet altijd bereikbaar zijn, daarom is onbeperkte data zeker nodig, bovendien onbeperkt kunnen bellen kan handig zijn om uw klanten te contacteren.

Wat zijn de beste gsm-abonnementen voor zelfstandigen met onbeperkt bellen?

Om een ​​klant te bedienen; om contact op te nemen met een provider of om met uw vertrouwde adviseur te spreken. Als u als zelfstandige werkt, weet u al dat de mobiele telefoon een onmisbaar hulpmiddel is voor directe communicatie en beheer in uw dagelijkse praktijk; we vertellen je met welke aspecten je rekening moet houden bij het zoeken naar gsm-abonnementen voor zelfstandigen.

Als je veel moet bellen en je moet niet veel op het internet surfen, dan kan je een goedkopere mobile abonnement nemen, hieronder tonen wij je de meest gebruikte gsm-abonnementen door zelfstandigen die veel bellen.

Gsm-abonnement voor werknemers of mobiele abonnement voor zelfstandigen?

U besluit om een ​​eerste benadering te maken van de verschillende gsm-abonnementen en voordelen die de telecom bedrijven bieden. Of u nu zoekt via internet of in een fysieke winkel, wij raden u aan om uw aandacht te richten op de mobile abonnementen die gericht zijn op zelfstandigen en niet op particulieren.

Telecom-bedrijven die zich bewust zijn van deze nauwe, noodzakelijke en gunstige relatie tussen zelfstandigen en gsm’s bieden verlaagde mobile abonnementen aan zelfstandigen en kmo’s. Plannen aangepast aan de verschillende functieprofielen.

Het kiezen voor een mobiele abonnement voor zelfstandingen zorgt voor aanpassing aan uw behoeften terwijl u tegelijkertijd op uw gsm-rekening bespaart, aangezien deze goedkoper zijn dan de tarieven voor individuen. Deze besparing zal de liquiditeit van uw bedrijf verhogen.

Hoe u uw gsm-abonnement kiest voor zelfstandigen: analyseer uw behoeften

Hoewel de reclames van telecom bedrijven u kunnen begeleiden bij het kiezen van uw gsm-abonnement op basis van uw activiteit, weet niemand beter dan u wat uw werkelijke behoeften zijn. Stel uzelf dus de volgende vragen:

Hoeveel gsm-nummers heb ik nodig? Mobile Vikings biedt bijvoorbeeld abonnementen voor één lijn. Sommige operators zoals Scarlet geven de mogelijkheid om twee gsm-nummers te nemen.

Hoeveel minuten verbruik ik aan de gsm? Hoewel dit een vraag is die u uzelf zou moeten stellen, is de realiteit dat de meeste telefoonoperatoren tegenwoordig onbeperkt bellen in hun producten aanbieden aan zelfstandigen. Een groot deel van de kosten van deze mobiele abonnement voor freelancers zijn om de kosten van mobiele data en sms’en.

Voor regelmatig gebruik of voor bedrijfsbeheer: hoeveel mobiele data heb ik nodig? Onthoud dat het niet hetzelfde is om je gsm te gebruiken om e-mails te versturen en een bericht via WhatsApp te sturen als om het te gebruiken voor online bedrijfsbeheer met de vele toepassingen voor meerdere doeleinden: omzetten van tickets naar facturen, controle van uitgaven en inkomsten, online advies, agenda , mobiel bankieren … In dat geval moet u zorgen voor een goede gsm-abonnement met veel internet. Zo biedt Mobile Vikings Unlimited Onbeperkt bellen, internet en sms’en aan voor 29€ per maand.

Glasvezel of mobiele data? Stel uzelf de vraag of u het grootste deel van de tijd vanuit kantoor, uw bedrijfspand of huis op glasvezel gaat werken of dat u daarentegen een oneindig aantal Gigas op uw gsm nodig heeft om op maximale snelheid te navigeren buiten uw kantoor.

Zal ik internationaal bellen? Dit is een ander aspect waarmee u rekening moet houden als u buitenlandse klanten of leveranciers heeft met wie u regelmatig telefonisch contact hebt. In dit geval is het meer dan handig om een abonnement provider te vinden waarmee internationale oproepen buiten de Europese Unie niet zo duur zijn. Daarvoor kan een Lycamobile Prepaidkaart handig zijn.

Wil ik een gsm-abonnement dat met permanentie? De activiteit van zelfstandigen en KMO’s wordt gekenmerkt door een variabiliteit van het inkomen. Houd er rekening mee dat als u gedwongen wordt te sluiten, het minst handig is om uw gsm-abonnement te blijven betalen, afhankelijk van de duur van de permanentie.

Gsm-abonnementen voor Zelfstandigen met Data Control

scarlet mobiel abonnement belgie

8€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Logo Youfone Transparant

10€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Mobile Vikings Logo Wit

29€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Wil je geen verrassingen op je factuur? Bovenstaanden 3 abonnementen maken gebruik van Datalimiet

Gerelateerde artikels over gsm-abonnementen

Tijdelijk Gratis!

4.6/5

Beschikbaar voor IOS & Android

Tijdelijk Gratis!

4.6/5

Beschikbaar voor IOS & Android

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Apple

Vanaf € 1159,99

€ 179

Met abonnement

Logo Youfone Transparant

50%

7,50€ / Maand

Mobile Vikings Gsm-abonnement logo

30%

29€ / Maand