Beste gsm-abonnement voor Studenten

De beste gsm-abonnement voor studenten 2021

Als student, is het erg belangrijk om een gsm-abonnement te vinden die met je budget en behoeften past. Gelukkig zijn gegevens tegenwoordig niet te duur, dus u kunt voor 30 € of minder een stevige 20-30 GB per maand krijgen.

Deze maand blijft de ranking van de beste gsm-abonnemente voor studenten ongewijzigd: de aanbiedingen van Mobile Vikings, Scarlet, en Proximus blijven nog steeds de populairste mobile abonnementen tussen de studenten.

Gsm Abonnement voor Studenten

De beste gsm-abonnementen voor studenten met veel data

Steeds meer studenten maken alleen verbinding met internet vanaf hun mobiel of die 4G-netwerken gebruiken om wifi en internet te hebben. Op deze manier worden velen bevrijd van het installeren van glasvezel of moeten ze een abonnement met permanente verbintenis aansluiten. We raden natuurlijk aan om veel gegevens te hebben om met uw gsm op het internet te surfen, zodat u meerdere toestellen kunt gebruiken (niet enkel uw gsm) en niet halverwege de maand zonder megabytes komt te zitten. Sinds een paar maanden bieden sommige operators zelfs tarieven met onbeperkte data aan studenten.

Alle gsm-abonnementen voor studenten op deze lijst hebben twee dingen gemeen: Studenten zitten niet vast aan een contract en ze hebben veel data om te surfen. Met andere woorden, als u een mobiele telefoon van de vijfde generatie heeft en dekking hebt om verbinding te maken met deze netwerken, kunt u genieten van de beste verbinding die momenteel beschikbaar is.

scarlet mobiel abonnement belgie

8€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Logo Youfone Transparant

10€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Mobile Vikings Logo Wit

29€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Wil je geen verrassingen op je factuur? Bovenstaanden 3 abonnementen maken gebruik van Datalimiet

Telecommunicatie boekt vooruitgang bij de uitrol van 5G – de afgelopen dagen heeft Mobile Vikings aangekondigd dat zijn netwerken nu meer gemeenten bereiken, terwijl Scarlet, en Proximus hun dekkingsgebied blijven vergroten – maar er is nog tijd nodig om deze technologie over heel België toe te passen. Gebruikers die een compatibel apparaat hebben en in een gebied met 5G wonen, kunnen profiteren van hun verbinding met enkele van de onbeperkte data gegevenssnelheden die worden aangeboden door bedrijven die hun vijfde generatie netwerken al actief hebben. Voor degenen die blijven zoeken naar 4G-deals, zijn goedkope mobiele abonnementen de meest interessante optie in termen van prijs / kwaliteit. In februari heb je met de beste gsm-tarieven voor studenten op onze lijst onbeperkte data voor minder dan 30 euro.

De goedkope gsm-abonnementen voor studenten (low-cost)

Zoals we je al hebben verteld, worden de aanbiedingen van Februari gedomineerd door VMO’s (virtuele mobiele operators). Deze mobiele bedrijven worden zo genoemd omdat ze geen eigen netwerk hebben, ze gebruiken die van Proximus of Orange.  In sommige gevallen behoren ze ook tot hetzelfde conglomeraat van telecom bedrijven. Door niet te hoeven investeren in infrastructuur, kunnen ze hun kosten verlagen en daarom staan ze ook wel bekend als goedkope telefoonmaatschappijen. Deze maand vallen onder hen Mobile Vikings, Scarlet en EdpNet op, die in de beste gsm-abonnement deals  met onbeperkte data aan studenten bieden.

scarlet mobiel abonnement belgie

8€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Logo Youfone Transparant

10€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Logo Youfone Transparant

15€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Wil je geen verrassingen op je factuur? Bovenstaanden 3 abonnementen maken gebruik van Datalimiet

Gsm-abonnement met studentenkorting bestellen

We gaan een vergelijking maken van alle gsm-abonnementen met studentenkorting dat we op de markt hebben gevonden, deze zijn perfect voor studenten. Om dit te doen, hebben we rekening gehouden met de prijs, internet data en SMS’en want deze worden het meest gebruikt door studenten. goedkopere mobile abonnementen met studentenkorting worden hieronder opgesomd.

Top 3 Gsm-abonnementen voor Studenten

  • Youfone België
  • Proximus Epic
  • Mobile Vikings

Youfone 5 GB

(10,00 €/maand)

Youfone 5 GB Unlimited

(15,00 €/maand)

Youfone 10 GB

(16,00 €/maand)

Proximus Epic Stories

(19,99 €/maand)

Proximus Epic Beats

(24,99 €/maand)

Proximus Epic Videos

(37,99 €/maand)

Mobile Vikings 10

(10 €/maand)

Mobile Vikings 15

(15 €/maand)

Mobile Vikings Unlimited

(29,00 €/maand)

Welke telefoonmaatschappijen bieden studentenkortingen?

Op dit moment worden gsm-abonnementen deals voor studenten alleen aangeboden door de drie grootste telco’s: Mobile Vikings, Scarlet en Proximus. We hebben ze hierboven opgesomd, maar houd er rekening mee dat alleen omdat ze een korting aanbieden, dit niet betekent dat ze de beste optie zijn. Kleinere VMO’s hebben misschien nog meer scherp geprijsde mobile abonnementen voor studenten, maar deze scherp geprijsde mobile abonnementen hebben tal van bonusfuncties die je nergens anders vindt.

Vergelijk goedkope telefoonabonnementen voor studenten

Is je budget je belangrijkste zorg? De studentenkortingen die door de drie grote providers worden aangeboden, zijn misschien niet de meest voordelige plannen die er zijn. Het is niet nodig om een chique mobiel abonnement te kiezen als er veel goede en goedkope opties op de markt zijn. Zelfs als u het grootste deel van uw tijd aan uw campus of wifi thuis besteedt, geven deze aan minder dan 30€ onbeperkte data om te surfen en om aan uw mobiele behoeften te voldoen.

Als je wilt profiteren van een deal of special, ga dan voor een deal die langer dan een maand duurt, zodat hij niet meteen wegsmelt.

Gerelateerde artikels over gsm-abonnementen

Trio Pack België

Trio Pack: Internet + TV + Gsm-abonnement

Internet + TV + Gsm-abonnement Vergelijk Gratis Alle Trio Packs in België ! Vergelijk alle internet, vaste lijn, mobiele en TV aanbiedingen op één plek. Bekijk, vergelijk en bespaar tot 408 € per jaar op je Trio Pack in België. Snelle Links Trio Pack Orange Trio Pack Proximus Duo Pack Proximus Epic Combo Proximus Trio

Meer Lezen »
Gratis Gsm met Abonnement

Gsm abonnement met gratis smartphone

Gsm abonnement met gratis Smartphone Gratis Gsm met mobile abonnement Wil je een Gratis Smartphone krijgen samen met je gsm-abonnement? Er zijn nog steeds enkele telecombedrijven die mobiele telefoons weggeven aan hun klanten. We leggen uit hoe je een gsm gratis kunt krijgen bij telecombedrijven zoals Proximus of Orange. In België beschikken wij over 2 opties om een gratis

Meer Lezen »
Gsm Abonnement voor Studenten

Beste Gsm-abonnement voor Studenten

Beste gsm-abonnement voor Studenten De beste gsm-abonnement voor studenten 2021 Als student, is het erg belangrijk om een gsm-abonnement te vinden die met je budget en behoeften past. Gelukkig zijn gegevens tegenwoordig niet te duur, dus u kunt voor 30 € of minder een stevige 20-30 GB per maand krijgen. Deze maand blijft de ranking van

Meer Lezen »
Goedkope Gsm Abonnement Onbeperkt SMSen

Goedkope gsm abonnement met onbeperkte sms’en

Goedkope gsm abonnement met onbeperkt sms’en Goedkoopste gsm-abonnement met veel SMS’en Er was een tijd dat communicatie via een mobiele telefoon ging via oproepen of sms. Nu is dit niet langer het geval, we hebben een groot aantal apps waarmee we berichten of videogesprekken kunnen verzenden, maar er zijn nog steeds die nog een gsm-abonnement

Meer Lezen »
Controle is aan de ouders

Beste gsm-abonnement met onbeperkte data

Goedkope gsm-abonnement met onbeperkte data De beste gsm-abonnement onbeperkt surfen 2021 Als u een van die mensen bent die internet voor alles gebruikt en altijd buiten loopt, schrikt u zeker als uw mobile gegevens opraken. Nu kunt u echter een gsm-abonnement met onbeperkte data kiezen waarmee u die dagen zonder mobile data kunt vermijden waarin er geen

Meer Lezen »
Gsm Abonnement voor Ouderen

Beste gsm-abonnement voor ouderen en senioren

Beste gsm abonnement voor ouderen De beste gsm-abonnement voor senioren 2021 Welk gsm-abonnement voor ouderen of senioren moet je kiezen? Dit is een vraag die we onszelf vaak hebben gesteld, vooral als we oudere familieleden hebben die alleen wonen en niets anders doen met hun mobile abonnement dan bellen. Top 3 Gsm-abonnementen voor Ouderen Scarlet Red 8

Meer Lezen »

Blijf op de hoogte van nieuwe gsm abonnementen

Wij verkopen uw data niet aan derde partijen
Beste-gsm-abonnement.be © 2021