Goedkope gsm-abonnement met onbeperkte data

De beste gsm-abonnement onbeperkt surfen 2024

Als u een van die mensen bent die internet voor alles gebruikt en altijd buiten loopt, schrikt u zeker als uw mobile gegevens opraken. Nu kunt u echter een gsm-abonnement met onbeperkte data kiezen waarmee u die dagen zonder mobile data kunt vermijden waarin er geen andere keuze is dan te surfen met schildpadsnelheid. Vergeet dat met een goedkope gsm-abonnement met onbeperkte data!

Controle is aan de ouders

Wat is de goedkoopste gsm-abonnement met onbeperkt internet?

Het beste tarief voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar is het tarief dat geen mobiel internet heeft en onbeperkt kan bellen of gratis minuten heeft.

Dit kindertarief is misschien wel de beste optie, aangezien het niet aan te raden is om de dag op het internet door te brengen. Met die leeftijd kunnen ze kwetsbaar zijn voor de inhoud van het netwerk.

Om deze reden hebben we tarieven gekozen waarbij oproepen onbeperkt zijn of veel gratis minuten hebben en ofwel geen internetverbinding hebben of zo weinig megabytes hebben dat ze ze in een oogwenk zullen uitgeven.

Logo Youfone Transparant

22€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Orange gsm-abonnement logo

30€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Mobile Vikings Logo Wit

29€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Wil je geen verrassingen op je factuur? Bovenstaanden 3 abonnementen maken gebruik van Datalimiet

Kan ik onbeperkte data op mijn gsm hebben?

U weet misschien al wat gsm-abonnementen met onbeperkte data zijn, maar voor het geval dat u het nog niet weet, zullen we het u in een oogenblik uitleggen. Met een mobile abonnement met een onbeperkt aantal megabytes in uw tarief maakt u gebruik van internet op uw mobiele telefoon, uw data geraakt nooit op, het klinkt goed, toch?

Als je eenmaal weet wat onbeperkt surfen is, weet je misschien niet dat er al aanbiedingen zijn van mobile abonnementen met onbeperkte data, ja ja, zoals je het hoort. We hebben het niet over 20 of 30 GB, maar over echt onbeperkt surfen met je gsm (soms wordt de snelheid trager na een bepaald aantal GB).

Er is steeds meer data nodig om je mobiel te kunnen gebruiken: grotere en grotere afbeeldingen, duizenden berichten op WhatsApp-chats … Daarom zijn er steeds meer gsm abonnementen met onbeperkte surfsnelheid op de markt.

Met onbeperkte data op uw gsm hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken, alleen dat uw gsm-batterij het kan volhouden. U hoeft niet meer te controleren hoeveel data u nog heeft of hoeveel dagen je nog moet wachten voor nieuwe gigabytes.

Het belangrijkste kenmerk van  onbeperkt surfen met je gsm is dat ze contractueel zijn, de onbeperkte prepaid tarieven zijn tarieven waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de oproepen die u plaatst.

Voordelen van een gsm-abonnement met onbeperkte data

Waarom ben je geïnteresseerd in een gsm-abonnement met onbeperkte data? Om te beginnen, want daarmee kunt u overal van snelle internet genieten zonder glasvezel te installeren. Wanneer u thuis bent en tegelijkertijd verbinding wilt maken vanaf verschillende toestellen, kunt u de verbinding van uw telefoon delen om wifi te hebben of een 4G-router kopen, waarin u uw simkaart kunt invoeren om thuis te navigeren.

Welke gsm operators bieden onbeperkte data aan?

Mobile Vikings, Scarlet, Proximus, Orange, Base, EdpNet, Voo en Lycamobile bieden verschillende gsm-abonnementen met onbeperkte mobiele data. Welke gebruikers kunnen van deze aanbiedingen profiteren? Welke andere alternatieven bieden andere operators aan voor gebruikers die het meest verbinding maken met internet via de telefoon? al deze vragen beantwoorden wij hieronder.

Onbeperkt mobiel internet

Als het enige waarin u geïnteresseerd bent is een gsm-abonnement met onbeperkte megabytes, zijn deze abonnementen voor onbeperkt mobiel internet uw beste optie. Betaal niet voor een Wi-Fi-, ADSL- of glasvezelverbinding die u niet gebruikt. Als u veel van huis bent, is het normaal dat u niet meer internetdiensten hoeft in te huren in ruil voor een mobiel tarief met onbeperkte data.

Met deze mobile tarieven heb je onbeperkt internet voor alles wat je wilt, wat er ook gebeurt. Met deze selectie kunt u voor eens en voor altijd over oneindige megabytes op je gsm beschikken om op het internet te surfen, online te spelen, winkelen, films te kijken en nog veel meer, aangezien de mogelijkheden, zoals deze gsm-abonnement tarieven, eindeloos zijn.

Houd er rekening mee dat, hoewel ze worden geadverteerd als plannen met onbeperkte gegevens, de operators u een boete kunnen vragen als ze abnormaal gebruik van het netwerk detecteren. Hoewel dit in uw geval nooit mag gebeuren.

Hoeveel mobiele data heb ik nodig?

Zoals bij elk gsm-abonnement met onbeperkte data, is de hoeveelheid mobile data afhankelijk van ons verbuik, en van de tijd die we verbonden zijn. Om je een idee te geven, een bericht sturen via WhatsApp bereikt de mega meestal niet. Dit bedrag wordt echter gemakkelijk overschreden als u een foto of video verzendt. Hetzelfde geldt voor sociale media: je gebruikt niet dezelfde gegevens door op een bericht te reageren als door een foto te uploaden.

Hoe zit het met het streamen van series en muziek? Het bekijken van een Netflix-aflevering van een uur in lage kwaliteit kost je 0,3 GB, in SD stijgt het verbruik tot 0,7 GB en in HD tot 3 GB. Als u naar een minuut Spotify luistert, neemt uw verbruik met 0,72 Mb toe, praktisch 10 keer minder dan wat u uitgeeft om een ​​minuut YouTube-video in 480p-kwaliteit af te spelen.

Het is heel eenvoudig om te controleren hoeveel data u gewoonlijk uitgeeft met uw gsm: ga gewoon naar de “instellingen” van uw gsm en lees daarop de verbruikte megabytes, of u kunt ook uw laatste factuur bekijken. Hoewel u niet elke maand hetzelfde nodig heeft, is dit de beste manier om het geschatte data verbruik te berekenen dat u nodig heeft. met al deze mobile abonnementen zal je geen permanentie moeten tekenen dus je zit niet vast aan een contract of periode. U kunt altijd een mobile abonnement met onbeperkte data proberen die u het meest interesseert met onze vergelijker van mobiele abonnementstarieven.

Gerelateerde artikels over gsm-abonnementen

Tijdelijk Gratis!

4.6/5

Beschikbaar voor IOS & Android

Tijdelijk Gratis!

4.6/5

Beschikbaar voor IOS & Android

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Apple

Vanaf € 1159,99

€ 179

Met abonnement

Logo Youfone Transparant

50%

7,50€ / Maand

Mobile Vikings Gsm-abonnement logo

30%

29€ / Maand