Beste gsm-abonnement voor kinderen

De beste gsm-abonnement voor kinderen 2021

De gsm-abonnementen voor kinderen hebben slechts één doel. En het is dat we als ouders altijd de veiligheid van onze kinderen zoeken en we hebben besloten om een ​​mobiele telefoon voor ze te kopen, zodat ze altijd gelokaliseerd zijn en op elk moment contact met ons kunnen opnemen.

Ondanks de vele voordelen die een gsm kan bieden, is zijn bestaansreden simpelweg een toestel om met ons te communiceren, dus vandaag is het essentieel om contact te houden.

Met de volgende 3 gsm-abonnementen voorkom je verrassingen op je factuur! (Uw kind kan niet verder surfen of bellen eens zijn bundel opgebruikt is)

Gsm Abonnement voor Kind

Top 3 Gsm-abonnementen voor Kinderen

scarlet mobiel abonnement belgie

8€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Logo Youfone Transparant

10€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Mobile Vikings Logo Wit

29€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Wil je geen verrassingen op je factuur? Bovenstaanden 3 abonnementen maken gebruik van Datalimiet

De controle is aan de ouders

De stap voorafgaand aan het inhuren van een mobiel abonnement is om met uw kind te praten en beide een gebruiksovereenkomst te laten bereiken waarin zij zich ertoe verbinden de kwestie op de best mogelijke manier aan te pakken.

De controle over de situatie moeten echter de ouders zijn.

Allereerst weten we dat een minderjarige geen eigenaar kan zijn van een gsm-abonnement, daarom bent u degene die de dienst afneemt, de voorwaarden ervan en de bijbehorende diensten bepaalt.

Belangrijk is ook dat u weet dat de verschillende apparaten tegenwoordig verschillende besturingsmogelijkheden bieden.

U kunt bijvoorbeeld bepaalde applicaties blokkeren door een wachtwoord te gebruiken en het type website regelen waartoe kinderen toegang hebben.

Controle is aan de ouders

Gsm-abonnementen voor Kinderen met Data Control

scarlet mobiel abonnement belgie

8€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Logo Youfone Transparant

10€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Mobile Vikings Logo Wit

29€ / Maand

Promotie enkele dagen geldig

Wil je geen verrassingen op je factuur? Bovenstaanden 3 abonnementen maken gebruik van Datalimiet

Dit probleem zal het moeilijkst zijn om het hoofd te bieden. Dat klopt, want de kinderen van tegenwoordig weten meer van technologie dan wij en ze willen geen basisapparaat waarmee ze alleen kunnen bellen.

Daarom moeten we de beste beslissing nemen en ons niet laten meeslepen door de verzoeken van onze kinderen. In werkelijkheid zou het kiezen van het mobiele apparaat een zeer doordachte handeling moeten zijn.

Hier zijn een aantal tips bij het kiezen van een apparaat:

  1. Als het kind alleen maar hoeft te bellen, aarzel dan niet om een ​​basistelefoon zonder internettoegang of touchscreen te gebruiken.

  2. Als u erover denkt om een ​​tarief met internettoegang te huren, kies dan voor een goedkope en zeer eenvoudige smartphone. Kinderen raken snel dingen kwijt en je voorkomt ook dat de vrienden van anderen in de verleiding komen.

  3. Vermijd dure modellen en modellen van de laatste generatie.

  4. tweedehands gsm’en kunnen een goede optie zijn.

  5. Denk eraan om goede bescherming te hebben om problemen als gevolg van vallen of schokken te voorkomen.

Gsm-abonnement voor je kind, met of zonder internet?

Dit is een andere vraag die moet worden geanalyseerd, aangezien de meeste minderjarigen een tarief willen waarmee ze toegang kunnen krijgen tot games, applicaties of diensten zoals WhatsApp of Facebook kunnen downloaden.

Daarom moet u weten dat de meeste moderne telefoons wifi hebben, dus zelfs als u geen data abonnement voor kinderen bestelt, kan het kind verbinding maken via het thuisnetwerk of een openbaar netwerk.

Gsm abonnement met Internet

Vergelijking van mobiele abonnementen voor kinderen

Hier is een vergelijking van de meest geschikte prepaid- en contracttarieven voor uw kinderen.

Youfone België voor Kinderen

Zeer goede abonnementen voor kinderen

AbonnementDataBellenSMS'enPrijs
Youfone 500 MB500 MB200 min200 SMS'en7€
Youfone 500 Mb Unlimited500 MBOnbeperkt bellenOnbeperkt SMS9€
Youfone 1 GB1 GB200 min200 SMS'en8€
Youfone 1 GB Unlimited1 GBOnbeperkt bellenOnbeperkt SMS10€
Youfone 3 GB3 GB200 min200 SMS'en11€
Youfone 3 GB Unlimited3 GBOnbeperkt bellenOnbeperkt SMS14€
Youfone 5 GB5 GB200 min200 SMS'en10€
Youfone 5 GB Unlimited5 GBOnbeperkt bellenOnbeperkt SMS15€
Youfone 10 GB10 GB200 min200 SMS'en16€
Youfone 10 GB Unlimited10 GBOnbeperkt bellenOnbeperkt SMS19€
Youfone 15 GB15 GB200 min200 SMS'en22€
Youfone 15 GB Unlimited15 GBOnbeperkt bellenOnbeperkt SMS25€

Youfone België voor Kinderen

Zeer goede abonnementen voor Kinderen

AbonnementGegevensPrijs
Youfone 500 MB0,5 GB + 200min bellen of 200 SMS'en7€
Youfone 500 MB Unlimited0,5 GB + Onbeperkt bellen en SMS'en9€
Youfone 1 GB1 GB + 200min bellen of 200 SMS'en8€
Youfone 1 GB Unlimited1 GB + Onbeperkt bellen en SMS'en10€
Youfone 3 GB3 GB + 200min bellen of 200 SMS'en11€
Youfone 3 GB Unlimited3 GB + Onbeperkt bellen en SMS'en14€
Youfone 5 GB5 GB + 200min bellen of 200 SMS'en10€
Youfone 5 GB Unlimited5 GB + Onbeperkt bellen en SMS'en15€
Youfone 10 GB10 GB + 200min bellen of 200 SMS'en16€
Youfone 10 GB Unlimited10 GB + Onbeperkt bellen en SMS'en19€
Youfone 15 GB15 GB + 200min bellen of 200 SMS'en22€
Youfone 15 GB Unlimited15 GB + Onbeperkt bellen en SMS'en25€

Gratis bellen tussen nummers van dezelfde operator

Vaak bieden de operators tarieven waarbij oproepen tussen nummers van hetzelfde bedrijf gratis zijn. Informeer bij uw huidige operator, want dit kan een zeer aantrekkelijke optie zijn.

Base en Mobiel Vikings zijn enkele van de bedrijven die dit alternatief aanbieden.

Gsm-abonnementen voor kinderen tussen 9 en 12 jaar

Het beste tarief voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar is het tarief dat geen mobiel internet heeft en onbeperkt kan bellen of gratis minuten heeft.

Dit kindertarief is misschien wel de beste optie, aangezien het niet aan te raden is om de dag op het internet door te brengen. Met die leeftijd kunnen ze kwetsbaar zijn voor de inhoud van het netwerk.

Om deze reden hebben we tarieven gekozen waarbij oproepen onbeperkt zijn of veel gratis minuten hebben en ofwel geen internetverbinding hebben of zo weinig megabytes hebben dat ze ze in een oogwenk zullen uitgeven.

Gsm-abonnementen voor kinderen tussen 12 en 15 jaar

De gsm-abonnementen voor kinderen tussen 12 en 15 jaar moeten anders zijn dan de vorige. Op deze leeftijd beginnen ze online te spelen, ontdekken ze het vreemde sociale netwerk en sturen ze online berichten met de rest van hun vrienden.

Hoewel ze zichzelf op deze leeftijd al “verdedigen” op internet, is het niet goed voor hen om misbruik te maken van het netwerk, daarom zijn de beste tariefopties voor kinderen tussen 12 en 15 jaar oud die een kleine hoeveelheid data hebben en sommige gratis minuten voordat ze kunnen bellen aan de telefoon.

Gsm-abonnementen voor kinderen tussen 15 en 17 jaar

De tarieven voor kinderen, al meer tieners, tussen 15 en 17 jaar zijn heel anders dan de rest. Op deze leeftijd zijn ze al meer verbonden met internet en in tegenstelling tot de vorige groep hebben ze al alle sociale media ontdekt die op dit moment in de mode zijn, en ze maken graag deel uit van die gemeenschap.

Daarom zijn de beste gsm-abonnementen voor kinderen die dat niet meer zijn, diegenen die al een gemiddeld-lage hoeveelheid data hebben en onbeperkt bellen, zodat ze kunnen bellen zonder zich ergens zorgen over te maken.

De keuze van het gsm

Elke dag zijn er meer kinderen onder de 10 jaar die een gsm hebben om zowel te bellen als te surfen. Dat klopt, applicaties zoals WhatsApp, Facebook en Twitter worden vakkundig gebruikt door kinderen van alle leeftijden met grote vaardigheid.

Volgens de statistieken bezit 1 op de 3 kinderen tussen 7 en 13 jaar een mobile telefoon. Precies, want vandaag kunnen we zien dat ze zelfs in klaslokalen leren om een ​​tablet, een telefoon of een computer te gebruiken.

De kloof tussen wat acceptabel is en wat gevaarlijk is, is heel klein en de vraag moet aan de ouders worden gesteld: hebben uw kinderen echt een mobiele telefoon nodig, wat zullen ze ermee doen, in hoeverre kunnen we controleren wat ze zien en met wie ze bellen?? … de antwoorden zijn ingewikkeld.

Hoewel er situaties in het leven zijn waarin bijvoorbeeld een scheiding het kind de behoefte zou kunnen geven om een ​​persoonlijke telefoon te hebben om vrij met een van zijn ouders te communiceren, zijn het in de meeste gevallen de kinderen zelf die dit type apparaat vragen om speel, praat met vrienden en voel je ouder.

In beide gevallen zal het belangrijkste zijn om de situatie onder controle te krijgen en een tarief te vinden dat bij “hun behoeften” past.

Voor elke leeftijd en elk kind een passend gsm-abonnement

U heeft besloten om een ​​mobiele telefoon voor uw zoon / dochter te kopen, zodat hij met u kan communiceren wanneer hij het nodig heeft en omdat u ook rustiger zult zijn wetende dat u op elk moment met hem of haar kunt praten. En natuurlijk moet u een gsm-abonnement voor kinderen kiezen dat past bij uw leeftijd en uw verbruik.

mobile abonnementen voor kinderen zonder of met weinig mobiele data zijn een goede optie voor die kinderen die de leeftijd van 12 jaar nog niet hebben bereikt en die daarom een ​​mobiele telefoon hebben als veiligheids- en preventiemaatregel in plaats van voor iets anders.

In plaats daarvan zullen tweens en tieners hun smartphone gebruiken als een entertainmenttool, dus hebben ze al een gsm-abonnement nodig met meer internet en data, maar tot op zekere hoogte om te voorkomen dat ze de hele dag aan de mobiele telefoon verslaafd zijn.

We hebben een selectie gemaakt uit de goedkoopste gsm abonnementen voor kinderen, op basis van hun leeftijdscategorie, maar misschien bent u op zoek naar iets restrictievers voor uw kind of integendeel, u heeft het volste vertrouwen in hem en het maakt u niet uit of hij dat heeft meer data en oproepen beschikbaar omdat hij zijn gsm verantwoord gebruikt. Voor die gevallen raden we u aan om een ​​goedkope mobile abonnement voor kinderen te zoeken in onze gsm-abonnement vergelijker, waar u zeker het meest geschikte abonnement voor kinderen zult vinden.

De keuze van het mobiele tarief voor kinderen

Momenteel biedt de markt geen speciale gsm-abonnementen voor kinderen, maar de ouders moeten ervoor zorgen dat de meest geschikte voor hen wordt gevonden.

Daarom is het belangrijk om te weten hoe u het beste mobiele abonnement kunt kiezen en om alle aanbiedingen van de operators in België goed te vergelijken. Maar hoe moet een kindertarief zijn? …

Laten we eens kijken naar enkele kenmerken die het tarief dat u kiest voor uw kinderen moet hebben:

  • Prepaidkaart

In het geval van kinderen is het raadzaam om te kiezen voor een prepaid kaart met een bepaald saldo en dat de dienst wordt stopgezet als deze is afgelopen. Het is altijd beter de kaart opnieuw te laden dan aan het einde van de maand verrast te worden.

  • Zuinig

Mobiel gebruik moet incidenteel zijn en voorbehouden aan “noodgevallen”. Daarom is een tarief met een groot aantal minuten helemaal niet verantwoord.

  • Geen vaste looptijd

Je weet nooit wat er met een minderjarige kan gebeuren, daarom zou het niet goed zijn om je voor een bepaalde periode aan een operator te binden. In die zin hebben prepaidkaarten geen vasthoudingsverplichting, wat het meest geschikt is.

  • Geen oproep tot stand

Als u de vergelijking van de gsm-abonnement voor kinderen bekijkt, zult u zien dat veel van de aanbiedingen kosten per oproep tot stand brengen.

Dit betekent dat elke keer dat er wordt gebeld, zelfs als de voicemail antwoordt, het door het bedrijf aangegeven bedrag in rekening wordt gebracht.

  • Geen vergoeding of minimaal verbruik

Probeer dat het gsm-abonnement dat u kiest voor uw kind geen minimumverbruik of maandelijkse kosten heeft. Het idee is om elke voorwaarde te vermijden die de service duurder zou kunnen maken en ons zou kunnen dwingen erin te blijven.

Gerelateerde artikels over gsm-abonnementen

Trio Pack België

Trio Pack: Internet + TV + Gsm-abonnement

Internet + TV + Gsm-abonnement Vergelijk Gratis Alle Trio Packs in België ! Vergelijk alle internet, vaste lijn, mobiele en TV aanbiedingen op één plek. Bekijk, vergelijk en bespaar tot 408 € per jaar op je Trio Pack in België. Snelle Links Trio Pack Orange Trio Pack Proximus Duo Pack Proximus Epic Combo Proximus Trio

Meer Lezen »
Gratis Gsm met Abonnement

Gsm abonnement met gratis smartphone

Gsm abonnement met gratis Smartphone Gratis Gsm met mobile abonnement Wil je een Gratis Smartphone krijgen samen met je gsm-abonnement? Er zijn nog steeds enkele telecombedrijven die mobiele telefoons weggeven aan hun klanten. We leggen uit hoe je een gsm gratis kunt krijgen bij telecombedrijven zoals Proximus of Orange. In België beschikken wij over 2 opties om een gratis

Meer Lezen »
Gsm Abonnement voor Studenten

Beste Gsm-abonnement voor Studenten

Beste gsm-abonnement voor Studenten De beste gsm-abonnement voor studenten 2021 Als student, is het erg belangrijk om een gsm-abonnement te vinden die met je budget en behoeften past. Gelukkig zijn gegevens tegenwoordig niet te duur, dus u kunt voor 30 € of minder een stevige 20-30 GB per maand krijgen. Deze maand blijft de ranking van

Meer Lezen »
Goedkope Gsm Abonnement Onbeperkt SMSen

Goedkope gsm abonnement met onbeperkte sms’en

Goedkope gsm abonnement met onbeperkt sms’en Goedkoopste gsm-abonnement met veel SMS’en Er was een tijd dat communicatie via een mobiele telefoon ging via oproepen of sms. Nu is dit niet langer het geval, we hebben een groot aantal apps waarmee we berichten of videogesprekken kunnen verzenden, maar er zijn nog steeds die nog een gsm-abonnement

Meer Lezen »
Controle is aan de ouders

Beste gsm-abonnement met onbeperkte data

Goedkope gsm-abonnement met onbeperkte data De beste gsm-abonnement onbeperkt surfen 2021 Als u een van die mensen bent die internet voor alles gebruikt en altijd buiten loopt, schrikt u zeker als uw mobile gegevens opraken. Nu kunt u echter een gsm-abonnement met onbeperkte data kiezen waarmee u die dagen zonder mobile data kunt vermijden waarin er geen

Meer Lezen »
Gsm Abonnement voor Ouderen

Beste gsm-abonnement voor ouderen en senioren

Beste gsm abonnement voor ouderen De beste gsm-abonnement voor senioren 2021 Welk gsm-abonnement voor ouderen of senioren moet je kiezen? Dit is een vraag die we onszelf vaak hebben gesteld, vooral als we oudere familieleden hebben die alleen wonen en niets anders doen met hun mobile abonnement dan bellen. Top 3 Gsm-abonnementen voor Ouderen Scarlet Red 8

Meer Lezen »

Blijf op de hoogte van nieuwe gsm abonnementen

Wij verkopen uw data niet aan derde partijen
Beste-gsm-abonnement.be © 2021