Gsm abonnement met gratis Smartphone

Gratis Gsm met mobile abonnement

Wil je een Gratis Smartphone krijgen samen met je gsm-abonnement? Er zijn nog steeds enkele telecombedrijven die mobiele telefoons weggeven aan hun klanten. We leggen uit hoe je een gsm gratis kunt krijgen bij telecombedrijven zoals Proximus of Orange.

In België beschikken we over 2 opties om een gratis gsm te krijgen met ons gsm-abonnement.

Gratis Gsm met Abonnement

Gratis Smartphone met gsm-abonnement Proximus

Om een Gratis mobiel bij Proximus te krijgen, moet je een van de gsm-abonnementen nemen (je kunt ze combineren met glasvezel) en profiteren van een paar maanden permanentie. Pas op, er zijn enkele voorwaarden om een gratis smartphone te krijgen bij Proximus.

Proximus heeft Smartphones van alle merken en prijzen en als je Proximus zelf belt en een aanbieding contracteert, zullen ze je een gratis gsm aanbieden. Je kunt er ook om vragen. Houd er rekening mee dat hoe duurder de gsm-abonnement dat u neemt, hoe beter de smartphone zal zijn die u zult krijgen.

Iphone 14 128GB

179€

Promotie enkele dagen geldig

iPhone 14 Pro 128GB

479€

Promotie enkele dagen geldig

iPhone 14 Pro Max 128GB

619€

Promotie enkele dagen geldig

Galaxy S22 5G 128GB Green

99.00€

Promotie enkele dagen geldig

iPhone 13 128GB Midnight

199€

Promotie enkele dagen geldig

9.00€

Promotie enkele dagen geldig

9.00€

Promotie enkele dagen geldig

Galaxy S21 FE 128GB Graphite

9.00€

Promotie enkele dagen geldig

49.00€

Promotie enkele dagen geldig

Gratis Smartphone met gsm-abonnement Proximus

Om een ​​Gratis mobiel bij Proximus te krijgen, moet je een van de gsm abonnementen nemen (je kunt ze combineren met de glasvezel) en profiteren van een paar maanden permanentie. Pas op, er zijn een aantal voorwaarden om een ​​gratis smartphone te krijgen bij Proximus.

Proximus heeft Smartphones van alle merken en prijzen en als je Proximus zelf belt en een aanbieding contracteert, zullen ze je een gratis gsm aanbieden. Je kunt er ook om vragen. Houd er rekening mee dat hoe duurder de gsm-abonnement dat u neemt, hoe beter de smartphone zal zijn die u zal krijgen.

Gratis Smartphone met gsm-abonnement Orange

U kunt bij Orange goedkope gsm’s krijgen, hoe meer u betaalt voor uw gsm-abonnement, hoe beter de gsm is die u krijgt. We leggen even uit hoe de Orange store werkt:

  • 5G Smartphones: om verbinding te maken met het nieuwe Orange 5G-netwerk.
  • Gsm verzekering voor 1 maand gratis.
  • Vanaf € 1 / maand.

Orange heeft ook veel aanbiedingen met een gratis Smartphone of in ieder geval met een grotere korting dan de kortingen in een winkel. Om een mobiel te krijgen bij Orange, moet je altijd een abonnement afsluiten met het bedrijf.

Gratis Smartphone met gsm-abonnement Mobile Vikings

Bij Mobile Vikings krijg je op dit moment GEEN Gratis smartphones; Maar u kunt profiteren van een exclusief aanbod aan gsm-abonnement tegen een zeer scherpe prijs.

Krijg wel toegang tot de Mobile Vikings Deals bij het nemen van uw mobile abonnement en u kunt ze met enkele kliks online gebruiken.

Gratis Smartphone met gsm-abonnement Youfone België

Met Youfone België kan je elk type smartphone krijgen met je mobiel abonnement of glasvezel. Bovendien, als het niet een gsm van laatste generatie is, kun je het praktisch gratis krijgen met de goedkoopste onbeperkte beltarieven. Dit zijn de technieken die u kunt doen om een gratis mobiel te krijgen bij Youfone België.

Gratis Smartphone met gsm-abonnement Scarlet

Met Scarlet hebben we de mogelijkheid om een gratis smartphone te krijgen, of we nu klant zijn of een nieuwe telefoonlijn willen. Omdat ze een van de grootste bedrijven in België zijn, hebben ze het grootste aanbod van mobiele terminals. Ze bieden ook abonnementen met onbeperkte sms’en.

Gratis Smartphone met gsm-abonnement Base

Base is een van de belangrijkste bedrijven die gratis smartphones aanbiedt aan hun klanten, zowel oude als nieuwe gsm’s. Het blauwe bedrijf kenmerkt zich door voortdurend maandelijkse acties af te sluiten waarmee ze de prijs van telefoons en hun tarieven verlagen.

Op dit moment vind je deze gratis telefoons in de Base-catalogus: Huawei P Smart, Xiaomi Redmi Note 8T, Samsung Galaxy A20e, Oppo A9 en de LG K50s. U hoeft slechts één van Base Unlimited-tarieven te nemen. We raden je ook aan om een gsm-abonnement met onbeperkte surfvolume te nemen.

Gratis Smartphone met gsm-abonnement Telenet

Bij Telenet kan je ook een gratis high-end smartphone krijgen. U zult een overdraagbaarheid moeten doen of een nieuw nummer moeten registreren bij Telenet en u moeten aanpassen aan de beschikbare aanbiedingen van het moment.

U kunt bijvoorbeeld de mobiele telefoons Oppo A5, Huawei P Smart, Honor 10 Lite, Samsung Galaxy A10 of Xiaomi Redmi 7 gratis krijgen als u een gsm abonnement bij Telenet aansluit.

Gratis Smartphone met gsm-abonnement Lycamobile

Bij Lycamobile België heb je ook veel mogelijkheden om gratis (of bijna gratis) een nieuwe en gratis gsm te krijgen. Er komen voortdurend nieuwe aanbiedingen en promoties uit waarmee u zelfs high-end mobiele telefoons tegen een zeer goede prijs kunt krijgen.

Bovendien, als je al klant bent en je vormt een bedreiging voor de overdraagbaarheid van een ander telecombedrijf, is het heel goed mogelijk dat Lycamobile je een goedkope mobiel aanbiedt.

Wel moeten we zeggen dat Lycamobile geen gratis smartphones weggeeft, maar wel heel lage prijzen hanteert. U kunt bijvoorbeeld een Huawei P10 Lite, een Xiaomi Redmi 7A2 of een Alcaltel 1X krijgen voor minder dan € 3 bij het contracteren van een van hun mobiele tarieven.

Gsm abonnement met gratis gsm?

Een gratis gsm krijgen met je gsm abonnement is misschien wel de meest effectieve manier. Wanneer u de procedures start om van operator te veranderen, is dit het beste moment om een ​​beëindiging aan te vragen, omdat zij degenen zijn die een klant voor een ander bedrijf winnen.

Houd er rekening mee dat hoe hoger uw maandlasten, hoe groter de kans dat u een gratis terminal aanschaft. Als uw factuur hoger is dan € 50,- per maand en u wilt een glasvezel-, mobiel- en tv-tarief contracteren, dan bent u verzekerd van een state-of-the-art mobiel.

Maar niet alles is zo mooi, want je zult iets terug moeten doen voor het telecombedrijf en het is meestal een verblijf van 24 maanden.

Telecombedrijven die gratis smartphones weggeven in 2022

Er zijn een groot aantal telefoonmaatschappijen in België, maar ze hebben niet allemaal een Smartphone Catalogus beschikbaar voor hun klanten. Daarnaast wordt het makkelijker om een ​​gratis smartphone te krijgen bij de grootste operators.

Welke telefoonbedrijven bieden mobiele telefoons aan?

Elke operator vereist andere voorwaarden en verplichtingen, hoewel je in alle gevallen een overdraagbaarheid nodig hebt om een ​​van hun mobiele telefoons gratis te krijgen. Hoewel we u al waarschuwen dat u een van de duurste mobiele tarieven van het telecombedrijf moet nemen en een toezegging moet doen om te blijven.

Tijdelijk Gratis!

4.6/5

Beschikbaar voor IOS & Android

Tijdelijk Gratis!

4.6/5

Beschikbaar voor IOS & Android

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Apple

Vanaf € 1159,99

€ 179

Met abonnement

Logo Youfone Transparant

50%

7,50€ / Maand

Mobile Vikings Gsm-abonnement logo

30%

29€ / Maand