Gratis gsm-abonnement België

Gratis mobile abonnement 2024

Wist u dat u een GRATIS gsm-abonnement kunt hebben in België? Ja hoor, Onbeperkt Bellen, Surfen en SMS’en voor 0€ / Maand! Onthoud wel dat dit niet mogelijk is bij elke telecom bedrijf in België.

In deze blogpost overlopen wij welke providers een gratis gsm-abonnement aanbieden, en wat de voorwaarden daarvoor zijn (ongeacht jouw inkomen of gezondheid). Dit werkt ook voor bestaande klanten!

Uit onze studies hebben wij ontdekt dat slechts 1% van de Belgen hier gebruik van maken.

Gratis gsm-abonnement Belgie

Gratis Gsm-abonnement Mobile Vikings

Om een ​​Gratis gsm-abonnement bij Mobile Vikings te krijgen, moet je eerst een van hun gsm abonnementen nemen. Pas op, er zijn een aantal voorwaarden om een ​​Gratis Mobile Abonnement te krijgen bij Mobile Vikings.

Deze zijn de 3 stappen om te kunnen genieten van een gratis gsm-abonnement bij Mobile Vikings

2

Verdien Vikingspunten

3

Betaal niets voor je gsm-abonnement bij Mobile Vikings

Hoe Gratis Gsm-abonnement krijgen bij Mobile Vikings?

Stap 1: Zoals u hierboven hebt gezien, moet u eerst klant zijn van Mobile Vikings om een gratis gsm-abonnement te verkrijgen. U kan gemakkelijk via Mobile Vikings registreren voor een nieuwe gsm-abonnement. Dit process werkt ook voor bestaande klanten!


Stap 2
: Om een gratis mobile abonnement bij Mobile Vikings te krijgen moet u eerst Vikings Punten verdienen, om ze achteraf te gebruiken om uw gsm-abonnement te betalen. Het eenigste wat u moet doen om Mobile Vikings Punten te verdienen is gebruik maken van de Viking Deals.


Stap 3
: De laatste stap is de reden waarom u dit artikel leest, eens dat u genoeg Vikings Punten heeft verdient moet je niets meer betalen voor je gsm-abonnement!

Gratis Gsm-abonnement Youfone

Om een gratis mobiele abonnement van Youfone te krijgen, moet je je eerst bij een van hun mobiele abonnementen aanmelden. Let op: om een ​​Gratis gsm-abonnement van Youfone te krijgen, zijn er enkele voorwaarden waaraan moet worden voldaan.

Dit zijn de 3 stappen om te genieten van een gratis mobiel abonnement bij Youfone.

3

Betaal niets voor je gsm-abonnement bij Youfone

Hoe Gratis Gsm-abonnement krijgen bij Mobile Vikings?

Stap 1: Zoals hierboven vermeld, moet je eerst Youfone-klant worden om een ​​gratis mobiel abonnement te krijgen. Via Youfone schrijf je je eenvoudig in voor een nieuw mobiel abonnement. Dit proces geldt ook voor bestaande klanten!


Stap 2
: Om een ​​gratis gsm-abonnement te krijgen bij Youfone, moet je eerst Youcoins verdienen voordat je ze kan gebruiken om je gsm-abonnement te betalen. Het enige dat u hoeft te doen om Youfone-punten te verdienen, is Youfone Deals te gebruiken.


Stap 3
: De laatste stap is de reden waarom je dit artikel leest.Als je eenmaal genoeg Youcoins hebt verzameld, hoef je niets meer te betalen voor je gsm-abonnement!

Telecombedrijven die gratis gsm-abonnementen aanbieden in 2024

Er zijn veel telefoonmaatschappijen in België, maar ze bieden niet allemaal een gratis gsm-abonnement aan hun klanten. In België voorzien er slechts 2 operators hun klanten met een gratis gsm-abonnement.

Welke telefoonbedrijven bieden een gratis gsm-abonnement aan?

Elke operator vereist andere voorwaarden en verplichtingen, hoewel je in alle gevallen in aanmerking komt voor een gratis gsm-abonnement als bestaande klant.

Gerelateerde artikels over gsm-abonnementen

Tijdelijk Gratis!

4.6/5

Beschikbaar voor IOS & Android

Tijdelijk Gratis!

4.6/5

Beschikbaar voor IOS & Android

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Apple

Vanaf € 1159,99

€ 179

Met abonnement

Logo Youfone Transparant

50%

7,50€ / Maand

Mobile Vikings Gsm-abonnement logo

30%

29€ / Maand