Orange Tempo Giga Prepaid Kaart

Orange gsm-abonnement logo

Deze promotie is enkel online verkrijgbaar (U betaalt niets online)

De data- en smsbonussen van je Tempo Giga Prepaid Simkaart van Orange zijn top. Krijg meer internet data na elke online herlaadbeurt! Bekijk de verschillende herlaadbeurten in detail

Sterke en Zwakke punten van Orange Tempo Giga

Sterke Punten Gsm Abonnement

Sterke Punten

Zwakke Punten Telecombedrijven

Zwakke Punten

Nationale en internationale tarieven van Orange Tempo Giga

Orange Tempo Giga in België & EU

Orange Tempo Giga buiten de EU

FAQs over Orange Tempo Giga

Veel gestelde vragen

Om te bestellen, moet je volgende gegevens klaar hebben:

  • Je identiteitskaartnummer

Indien je je huidige nummer wil behouden heb je ook het volgende nodig:

  • Je klantnummer bij je huidige operator (dit staat meestal op de factuur) indien je je huidige nummer wil behouden.
  • Of het simkaartkaartnummer van je huidige operator (dit staat op de simkaart).

Als het simkaartnummer niet meer leesbaar is, kan je deze terugvinden op de documenten die je bij jouw kaart hebt ontvangen. Je simkaartnummer is meestal ook beschikbaar op de online klantomgeving van je huidige operator. Zo niet, dan kan je contact opnemen met jouw operator om deze te verkrijgen.

Als je een smartphone hebt, kan je deze als volgt vinden:

  • iPhone: Ga naar je telefooninstellingen en zoek naar “ICCID”. Neem dan de laatste 13 cijfers.
  • Android: Je kan apps op Google Play vinden om deze terug te vinden. Kies zeker een app met een goede rating en positieve reviews.

Heb je een Love-abonnement (Love Duo of Love Trio)?Dan ontvang je € 9 korting op de prijs van je Go Intense- en /of Go Unlimited-abonnement(en). Dit voordeel wordt toegekend vanaf het eerste in aanmerking komende abonnement en wordt toegekend op je factuur na activering van de internetdiensten aan alle abonnementen die compatibel zijn met de promotie.

Heb je enkel een mobiel abonnement?Dan ontvang je € 9 korting op de prijs van je Go Intense- en / of Go Unlimited-abonnement(en) wanneer je ten minste twee compatibele abonnementen hebt.

Als je je Love-abonnement opzegt of nog maar één mobiel abonnement hebt of een abonnement wijzigt in een van onze abonnementen die niet compatibel is met de promotie, wordt de promotie aangepast en alleen toegekend aan compatibele tarieven.

Dit voordeel is enkel zichtbaar op jouw factuur en niet op de My Orange-app of op jouw Klantenzone.

Klanten met een btw-nummer kunnen genieten van dit voordeel bij intekening op een Love-abonnement (Love Duo of Love Trio) met de optie Internet Boost en een Go Intense en/of Go Unlimited abonnement of ook op het Orange fiberaanbod met een Go Intense en/of Go Unlimited abonnement. Dit voordeel wordt slechts één keer per maand toegekend per compatibel abonnement en is niet compatibel met de webpromotie.

Zeker!, Orange draagt jouw gsm-nummer gratis over!

Nadat je je huidige gsm-operator hebt aangegeven bij je bestelling, neemt Orange contact op met je operator voor de gratis nummer transfer.

Heb je een abonnement bij Orange, dan behoud je uiteraard je nummer.

Kies je Orange Tempo Easy Prepaid Simkaart
Het enige wat je bij de hand moet houden bij je bestelling zijn je klant- en simkaartnummer bij je huidige gsm-operator. Heb je een prepaid abonnement, dan is je simkaartnummer nodig.

Orange zorgt voor alles
Zodra de online bestelling is afgerond, nemen we contact op met je huidige operator om je contract op te zeggen en zetten we je nummer over naar Orange. Ze zorgen ervoor dat je gsm-nummer hetzelfde blijft. Dit duurt maximaal 3 werkdagen. In de tussentijd ontvang je je Orange-simkaart.

Geniet van je Orange Tempo Easy prepaid
Van zodra alles in orde is, krijg je een sms’je dat je abonnement geactiveerd is. Wanneer je geen bereik meer krijgt van je huidige gsm-operator, kan je je simkaart vervangen en na maximaal 30 minuten kan je beginnen met bellen, surfen, sms’en… zoals gewoonlijk.

Blijf op de hoogte van nieuwe gsm abonnementen

Wij verkopen uw data niet aan derde partijen
Beste-gsm-abonnement.be © 2024