Orange Go Intense

Winkeltarief

35€ / Maand

Webpromotie

22,50€ / Maand

Deze promotie is enkel online verkrijgbaar (U betaalt niets online)

Onbeperkt Bellen

Buiten de bundel:
0 €/min

15 GB Data

Buiten de bundel:
0,01 €/MB

Onbeperkt SMS'en

Buiten de bundel:
0 €/mms

Orange Circle

Met Orange Circle bel en sms je gratis onbeperkt naar alle mobiele nummers op dezelfde factuur.
Dit voordeel is geldig als je ten minste 2 gsm-abonnementen hebt. Er is een toegelaten maximum van 4 abonnementen per factuur.

Wil je geen verrassingen op je factuur? Met de Data Control van Orange stopt uw verbruik automatisch

Sterke en Zwakke punten van Orange Go Intense

Sterke-Punten-Gsm-Abonnement-1-1.png

Sterke Punten

Zwakke-Punten-Gsm-Abonnement-1-1.png

Zwakke Punten

Pro Inclusive

De Orange Pro Inclusive opties: Call forwarding, Second Call et Conference Call zijn inbegrepen in je gsm-abonnement. Je profiteert ook gratis van Pro Voicemail. Voor meer informatie over de inhoud van deze opties, ga naar orange.be

Wat kan ik doen met 15 MB internet?

wat kan ik doen met 15 GB internet?

Vind ik ergens anders een betere gsm-abonnement?

Mobile Vikings Unlimited biedt een betere gsm-abonnement voor 1€ minder, een mooi alternatief voor mensen die graag sparen en onbeperkt willen surfen aan top snelheid. Bovendien kan je onbeperkt bellen en SMS’en

Bij Orange Go Intense kan je onbeperkt SMS’en tussen alle Belgische telecom bedrijven.

Prijs van Trio Pack

Nationale en internationale tarieven buiten je Orange Go Intense

Orange Go Intense in België & EU

Orange Go Intense buiten de EU

FAQs over Orange Go Intense

Veel gestelde vragen

Ben je een nieuwe klant bij Orange? Je Belgische eID of itsme-account wordt gevraagd om je identiteit te verifiëren en je simkaart online te bestellen.

Ben je al klant bij Orange? Je wordt gevraagd om in te loggen met je Orange account. Bestel je een smartphone of gsm samen met een abonnement? Dan moet je ook je Belgisch rijksregisternummer ingeven.

Heb je geen Belgische eID? Bezoek één van de Orange Winkels om je bestelling af te ronden.

Heb je een Love-abonnement (Love Duo of Love Trio)?Dan ontvang je € 9 korting op de prijs van je Go Intense- en /of Go Unlimited-abonnement(en). Dit voordeel wordt toegekend vanaf het eerste in aanmerking komende abonnement en wordt toegekend op je factuur na activering van de internetdiensten aan alle abonnementen die compatibel zijn met de promotie.

Heb je enkel een mobiel abonnement?Dan ontvang je € 9 korting op de prijs van je Go Intense- en / of Go Unlimited-abonnement(en) wanneer je ten minste twee compatibele abonnementen hebt.

Als je je Love-abonnement opzegt of nog maar één mobiel abonnement hebt of een abonnement wijzigt in een van onze abonnementen die niet compatibel is met de promotie, wordt de promotie aangepast en alleen toegekend aan compatibele tarieven.

Dit voordeel is enkel zichtbaar op jouw factuur en niet op de My Orange-app of op jouw Klantenzone.

Klanten met een btw-nummer kunnen genieten van dit voordeel bij intekening op een Love-abonnement (Love Duo of Love Trio) met de optie Internet Boost en een Go Intense en/of Go Unlimited abonnement of ook op het Orange fiberaanbod met een Go Intense en/of Go Unlimited abonnement. Dit voordeel wordt slechts één keer per maand toegekend per compatibel abonnement en is niet compatibel met de webpromotie.

Elke oproep wordt na de eerste minuut per seconde aangerekend en wordt automatisch onderbroken na drie uur.
Oproepen en sms’en van België naar het buitenland zijn niet inbegrepen in je tariefplan. Verbruik buiten de Europese Unie wordt gefactureerd volgens de internationale tarieven. Je vindt al onze tarieven en opties op www.orange.be/nl/roaming.

Oproepen in roaming naar speciale nummers (0800, 0900, etc.) en korte nummers zijn niet inbegrepen en worden gefactureerd volgens de kosten die door de aanbieders van deze nummers zijn bepaald. De kosten kunnen ook in rekening worden gebracht zelfs al is het speciale nummer gratis in dit land. Daarnaast kunnen telefoongesprekken en dataverbindingen die gebeuren in maritieme zones (bijvoorbeeld vanuit een boot tijdens een cruise) gebruik maken van satellietnetwerken, die overeenstemmen met een ander geografisch gebied dan dat van de Europese Unie.

Uit voorzorg en met het oog op fraudebestrijding worden bij online aankoop van de mobiele dienst, de communicaties naar speciale nummers (=oproepen naar 090x nummers en sms’en/mms’en van en naar verkorte nummers) of aankopen via het internet enkel toegestaan na betaling van de eerste factuur en op expliciet verzoek van de klant.

Eens je 30 GB surfvolume bereikt hebt, zal je surfsnelheid tot aan je volgende facturatiecyclus worden beperkt tot 512 kbps. Om opnieuw aan 3G/4G snelheid te surfen kan je een surfherlaadbeurt kopen van 1 GB of 5 GB.

Wanneer je surft binnen de Europese Unie, wordt je verbruik afgehouden van het inbegrepen surfvolume van je tariefplan. Eens je surfvolume volledig verbruikt is, surf je verder aan 0,01 € per MB tot je het ingestelde maximumbedrag van je Travel Data Control hebt bereikt. Buiten de Europese Unie surf je aan de internationale tarieven tot je het ingestelde maximumbedrag van je Travel Data Control hebt bereikt. Je vindt al onze tarieven en opties op www.orange.be/nl/roaming

Zeker!, Orange draagt jouw gsm-nummer gratis over!

Nadat je je huidige gsm-operator hebt aangegeven bij je bestelling, neemt Orange contact op met je operator voor de gratis nummer transfer.

Heb je al een abonnement bij Orange, dan behoud je uiteraard je nummer.

Kies je Orange Go Intense abonnement
Het enige wat je bij de hand moet houden bij je bestelling zijn je klant- en simkaartnummer bij je huidige gsm-operator. Heb je een prepaid abonnement, dan is je simkaartnummer nodig.

Orange zorgt voor alles
Zodra de online bestelling is afgerond, nemen we contact op met je huidige operator om je contract op te zeggen en zetten we je nummer over naar Orange. Ze zorgen ervoor dat je gsm-nummer hetzelfde blijft. Dit duurt maximaal 3 werkdagen. In de tussentijd ontvang je je Orange-simkaart.

Geniet van je Orange Go Intense gsm-abonnement
Van zodra alles in orde is, krijg je een sms’je dat je abonnement geactiveerd is. Wanneer je geen bereik meer krijgt van je huidige gsm-operator, kan je je simkaart vervangen en na maximaal 30 minuten kan je beginnen met bellen, surfen, sms’en… zoals gewoonlijk.