Gsm-abonnement Orange

Orange Gratis Vergelijken

Orange Gsm-abonnementen

Vergelijk gratis alle mobile abonnementen van Orange

Orange Herlaadkaarten

Vergelijk gratis alle herlaadkaarten van Orange

Orange Gsm-abonnement

Vergelijk gratis alle mobile abonnementen van Orange

Orange Herlaadkaarten

Vergelijk gratis alle prepaid simkaarten van Orange

Gsm met abonnement Orange

Ben je op zoek naar een gsm met abonnement van Orange?

Top! bij Orange kan je een goedkope smartphone kopen samen met je gsm-abonnement van Orange.

Verkijg vandaag uw smartphone met abonnement van Orange.

Gratis Gsm met Abonnement

Kortingscode Orange

Korting op Gsm Abonnement

Ben je op zoek naar een kortingscode van Orange gsm-abonnement? 

Top! Ontvang vandaag een promotiecode van Orange met 70% Korting.

Orange Trio Pack

Vanaf 44€ / Maand

Trio Pack Belgie

Orange Top 3

FAQs over Orange

Veel gestelde vragen

Ben je een nieuwe klant bij Orange? Je Belgische eID of itsme-account wordt gevraagd om je identiteit te verifiëren en je simkaart online te bestellen.

Ben je al klant bij Orange? Je wordt gevraagd om in te loggen met je Orange account. Bestel je een smartphone of gsm samen met een abonnement? Dan moet je ook je Belgisch rijksregisternummer ingeven.

Heb je geen Belgische eID? Bezoek één van de Orange Winkels om je bestelling af te ronden.

Onbeperkt bellen in België naar alle Belgische netwerken en in roaming van een lidstaat van de Europese Unie naar een andere lidstaat,België inbegrepen, inclusief de 078 nummers, uitgezonderd speciale nummers, en dit op elk moment van de dag;

Onbeperkt sms/mms’en in België naar alle Belgische netwerken en in roaming van een lidstaat van de Europese Unie naar een andere lidstaat,België inbegrepen, uitgezonderd speciale nummers;

Onbeperkt surfvolume met 30 GB in 3G/4G mobiel surfen in België en in roaming in een lidstaat van de Europese Unie. Boven 30 GB kan je verder surfen in België en in Europese Unie aan een snelheid van 512 kbps.

Heb je een Love-abonnement (Love Duo of Love Trio)?Dan ontvang je € 9 korting op de prijs van je Go Intense- en /of Go Unlimited-abonnement(en). Dit voordeel wordt toegekend vanaf het eerste in aanmerking komende abonnement en wordt toegekend op je factuur na activering van de internetdiensten aan alle abonnementen die compatibel zijn met de promotie.

Heb je enkel een mobiel abonnement?Dan ontvang je € 9 korting op de prijs van je Go Intense- en / of Go Unlimited-abonnement(en) wanneer je ten minste twee compatibele abonnementen hebt.

Als je je Love-abonnement opzegt of nog maar één mobiel abonnement hebt of een abonnement wijzigt in een van onze abonnementen die niet compatibel is met de promotie, wordt de promotie aangepast en alleen toegekend aan compatibele tarieven.

Dit voordeel is enkel zichtbaar op jouw factuur en niet op de My Orange-app of op jouw Klantenzone.

Klanten met een btw-nummer kunnen genieten van dit voordeel bij intekening op een Love-abonnement (Love Duo of Love Trio) met de optie Internet Boost en een Go Intense en/of Go Unlimited abonnement of ook op het Orange fiberaanbod met een Go Intense en/of Go Unlimited abonnement. Dit voordeel wordt slechts één keer per maand toegekend per compatibel abonnement en is niet compatibel met de webpromotie.

Elke oproep wordt na de eerste minuut per seconde aangerekend en wordt automatisch onderbroken na drie uur.
Oproepen en sms’en van België naar het buitenland zijn niet inbegrepen in je tariefplan. Verbruik buiten de Europese Unie wordt gefactureerd volgens de internationale tarieven. Je vindt al onze tarieven en opties op www.orange.be/nl/roaming.

Oproepen in roaming naar speciale nummers (0800, 0900, etc.) en korte nummers zijn niet inbegrepen en worden gefactureerd volgens de kosten die door de aanbieders van deze nummers zijn bepaald. De kosten kunnen ook in rekening worden gebracht zelfs al is het speciale nummer gratis in dit land. Daarnaast kunnen telefoongesprekken en dataverbindingen die gebeuren in maritieme zones (bijvoorbeeld vanuit een boot tijdens een cruise) gebruik maken van satellietnetwerken, die overeenstemmen met een ander geografisch gebied dan dat van de Europese Unie.

Uit voorzorg en met het oog op fraudebestrijding worden bij online aankoop van de mobiele dienst, de communicaties naar speciale nummers (=oproepen naar 090x nummers en sms’en/mms’en van en naar verkorte nummers) of aankopen via het internet enkel toegestaan na betaling van de eerste factuur en op expliciet verzoek van de klant.

Eens je 30 GB surfvolume bereikt hebt, zal je surfsnelheid tot aan je volgende facturatiecyclus worden beperkt tot 512 kbps. Om opnieuw aan 3G/4G snelheid te surfen kan je een surfherlaadbeurt kopen van 1 GB of 5 GB.

Wanneer je surft binnen de Europese Unie, wordt je verbruik afgehouden van het inbegrepen surfvolume van je tariefplan. Eens je surfvolume volledig verbruikt is, surf je verder aan 0,01 € per MB tot je het ingestelde maximumbedrag van je Travel Data Control hebt bereikt. Buiten de Europese Unie surf je aan de internationale tarieven tot je het ingestelde maximumbedrag van je Travel Data Control hebt bereikt. Je vindt al onze tarieven en opties op www.orange.be/nl/roaming

Resterende belminuten, surfvolume en sms’en worden niet overgedragen naar de volgende maand.

De onbeperkte sms’en en belwaarde zijn voorbehouden voor een normaal, persoonlijk gebruik (zelfs intensief).

Normaal sms-gebruik wordt vastgelegd op maximaal 10.000 sms’en per maand en een normaal belgebruik op maximaal 10.000 minuten per maand. Bij overbelasting van het netwerk, misbruik (met name terbeschikkingstelling aan derden, commercieel gebruik, callcenters of simboxen) of elk ander gebruik dat niet in overeenstemming is met het gebruik dat men mag verwachten van een klant die een contract voor mobiele telefonie afsluit (zoals bijvoorbeeld het gebruik als babyfoon, wanneer je geregeld belt of sms’jes verzendt naar ruim 250 verschillende correspondenten per maand of wanneer je meer dan 3 uur onafgebroken belt en/of door direct terug te bellen nadat de verbinding werd verbroken) behoudt Orange zich het recht voor om de levering van de dienst te beperken, je contract op te schorten en/of op te zeggen, en/of andere nuttig of nodig geachte maatregelen te treffen. De simkaart mag niet gebruikt worden voor een verbinding zonder menselijke interventie of tussen een industriële modem en een server (M2M-communicatie).

Zeker!, Orange draagt jouw gsm-nummer gratis over!

Nadat je je huidige gsm-operator hebt aangegeven bij je bestelling, neemt Orange contact op met je operator voor de gratis nummer transfer.

Heb je al een abonnement bij Orange, dan behoud je uiteraard je nummer.

Kies je Orange gsm-abonnement
Het enige wat je bij de hand moet houden bij je bestelling zijn je klant- en simkaartnummer bij je huidige gsm-operator. Heb je een prepaid abonnement, dan is je simkaartnummer nodig.

Orange zorgt voor alles
Zodra de online bestelling is afgerond, nemen we contact op met je huidige operator om je contract op te zeggen en zetten we je nummer over naar Orange. Ze zorgen ervoor dat je gsm-nummer hetzelfde blijft. Dit duurt maximaal 3 werkdagen. In de tussentijd ontvang je je Orange-simkaart.

Geniet van je Orange gsm-abonnement
Van zodra alles in orde is, krijg je een sms’je dat je abonnement geactiveerd is. Wanneer je geen bereik meer krijgt van je huidige gsm-operator, kan je je simkaart vervangen en na maximaal 30 minuten kan je beginnen met bellen, surfen, sms’en… zoals gewoonlijk.

De gsm-abonnementen van Orange variëren tussen de 10€ en 40€ per Maand.

Bestel je Orange abonnement met 70% korting bij ons.