Mobile Vikings Unlimited

Winkeltarief

32€ / Maand

Webpromotie

29€ / Maand

Deze promotie is enkel online verkrijgbaar (U betaalt niets online)

Onbeperkt Bellen

Buiten de bundel:
0 €/min

Onbeperkte Data

Buiten de bundel:
0 €/min

Onbeperkt SMS'en

Buiten de bundel:
0 €/min

Geweldige Netwerkdekking

Mobile Vikings gebruikt het netwerk van Orange. Het netwerk van Orange biedt 4G voor 99,9% van alle Belgen.

Sterke en Zwakke punten van Mobile Vikings Unlimited

Sterke Punten Gsm Abonnement

Sterke Punten

Zwakke Punten Gsm Abonnement

Zwakke Punten

Wat kan ik doen met 20 GB internet?

Vind ik ergens anders een betere gsm-abonnement?

Mobile Vikings Unlimited is de goedkoopste gsm-abonnementen van België, daarom is het moeilijk om een betere mobile abonnement te vinden.

Orange Go Unlimited biedt voor 1€ meer Onbeperkt Internet, Onbeperkt Bellen en Onbeperkt SMS’en.

Prijs van Trio Pack

Nationale en internationale tarieven buiten je Mobile Vikings Unlimited bundel

Mobile Vikings Unlimited in België & EU

Mobile Vikings Unlimited buiten de EU

FAQs over Mobile Vikings Unlimited

Veel gestelde vragen

Ben je een nieuwe klant bij Mobile Vikings? Je Belgische eID of itsme-account wordt gevraagd om je identiteit te verifiëren en je simkaart online te bestellen.

Ben je al klant bij Mobile Vikings? Je wordt gevraagd om in te loggen met je Mobile Vikings account.

Heb je geen Belgische eID? Bezoek één van de social media van Mobile Vikings om je bestelling af te ronden.

Zeker!, Mobile Vikings draagt jouw gsm-nummer gratis over!

Nadat je je huidige gsm-operator hebt aangegeven bij je bestelling, nemen ze contact op met je operator voor de gratis nummer transfer.

Heb je al een abonnement bij Mobile Vikings, dan behoud je uiteraard je nummer.

Kies je abonnement

Kies wat jou het beste past, en Mobile Vikings verstuurt je simkaart. Die krijg je dan binnen de 3 werkdagen.

Hou je huidige gsm-nummer

Je gsm-nummer neem je makkelijk mee naar Mobile Vikings. Tenzij je een nieuw nummer wil. Dat kan natuurlijk ook eenvoudig.

Mobile Vikings doet de rest

Mobile Vikings zet je contract bij je huidige operator stop, zelf hoef je daar niets voor te doen.

Je krijgt je geld gewoon terug! Is dat niet geweldig? Proef 30 dagen van Mobile Vikings, en als je niet tevreden bent, krijg je je geld terug.
Bindende contracten, daar doet Mobile Vikings niet aan mee. Je komt en gaat wanneer je zelf wilt, jij hebt altijd de volledige controle over je gsm-abonnement en factuur.

Heb je al een Mobile Vikings gsm-abonnement? Dan moet je geen nieuwe simkaart bestellen. Binnen een paar uur krijg je een sms en dan is je simkaart klaar voor gebruik!

Heb je nog geen Mobile Vikings gsm abonnement? Je ontvangt je nieuwe simkaart per post. Deze is direct actief en klaar voor gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de simkaart in je telefoon te plaatsen en verbinding maken.

Bij Mobile Vikings bel je met een onbeperkte belbundel onbeperkt naar:

alle Belgische nummers (vast of mobiel) wanneer je zelf in België of in een EU-land bent.

Je betaalt wel nog als:

  • je belt naar premiumnummers.
  • je belt wanneer je zelf buiten een EU-land bent. Hiervoor gelden de roamingtarieven.
  • je belt naar buitenlandse nummers. Hiervoor gelden onze internationale tarieven.

Nog goed om te weten.

Onze tariefplannen zijn voor normaal privégebruik. Dat kan behoorlijk intensief zijn, maar we fronsen toch even de wenkbrauwen als je:

  • Regelmatig meer dan 6 uur per dag of 30 uur per week belt;
  • Regelmatig meer dan 3 uur ononderbroken belt, of de ene na de andere oproep start.

Wanneer u de gebruiksgewoonten analyseert die u aan de mobiele telefoon geeft en u realiseert zich dat u niet meer weet wanneer u deze voor het laatst hebt gebruikt om te bellen, moet u wellicht de tarieven vergelijken die de meeste gegevens bevatten om te navigeren (onbeperkte data). Dus als wat u zoekt het beste aanbod is om WhatsApp en sociale netwerken te gebruiken, is het belangrijk dat u weet dat steeds meer telefoonmaatschappijen de hoeveelheid gsm-data om te navigeren uitbreiden die in hun telefonische aanbiedingen is opgenomen.

Hoewel we momenteel in België geen vast tarief hebben voor mobiele data waarmee je zonder zorgen kunt browsen, zijn er opties met een aanzienlijke hoeveelheid GB aan data waarmee je het einde van de maand kunt bereiken zonder iets extra op je gsm-factuur te betalen. En dit is een aspect waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar de goedkoopste mobiele tarieven voor het gsm-abonnement tarief dat het beste bij u past: wat gebeurt er als u alle mobiele data van de maand verbruikt?

Er zijn telecomoperatoren die uw browsesnelheid direct verlagen om u te dwingen extra datavolume te kopen, maar er zijn andere die u niet eens laten weten dat u de data in uw maandabonnement al hebt verbruikt en automatisch beginnen met het activeren van extra navigatiebonussen dat uw abonnement rekening voor de maand omhoog gaat. Het is dus het beste om de kleine lettertjes van het contract te lezen en te weten wat er gebeurt als de gegevens opraken: als het een snelheidsbeperking is, weet dan precies tot hoeveel het wordt teruggebracht; of als de extra gebruikte MB in rekening wordt gebracht, wees dan duidelijk over de prijs. Een aanbeveling die nuttig kan zijn om onaangename verrassingen in dit opzicht te voorkomen, is om een ​​datagebruikswaarschuwing in te stellen op de mobiele telefoon, hetzij via een speciaal voor dit doel ontworpen applicatie, hetzij via het besturingssysteem zelf: zodat u een betere controle heeft over de gegevensuitgaven die u in de maand heeft en uw verbruik beter plannen.

De prijs is een sleutelfactor bij het kiezen van degene die het beste bij u past onder de tarieven voor gsm telefonie: naast het vaststellen van een maandelijks bestedingsbudget voor telefonie, is het belangrijk om te weten dat er enkele tarieven zijn die geen maandelijks minimum data verbruik bepalen, maar kunt u betalen voor wat u werkelijk gebruikt.

Is een aanbod voor gsm abonnements geschikt zonder minimale besteding? Het hangt, zoals altijd, af van hoe u uw smartphone gebruikt. Als u bijvoorbeeld een van de gebruikers bent die praktisch nooit belt, u niet meer weet wanneer u voor het laatst een sms hebt verzonden en u de dag op kantoor of thuis doorbrengt met verbinding met het wifi-netwerk, misschien moet is het handig om te betalen voor wat u werkelijk verbruikt, dat wilt zeggen, een gsm-tarief inhuren dat alleen de oproepen die u maakt, in rekening brengt per minuut en per vestiging, waarvoor een vaste prijs geldt voor het verzenden van sms-berichten, en dat tarief per MB het verbruik van internetdata dat u doet vanaf uw gsm.

Maar let op: hoewel dit type gsm-abonnements om voor consumptie te betalen op het eerste zicht erg aantrekkelijk lijkt omdat ze je niet verplichten tot een maandelijks minimum, moet je er wel rekening mee houden dat gsm-abonnementen zonder minimumuitgaven kosten duurder per minuut en MB verbruikt. De sleutel? Wees heel duidelijk over de gewoontes van het gebruik van uw apparaat om te kunnen berekenen of ze het in uw geval uiteindelijk waard zijn.

Het komt steeds vaker voor om de goedkoopste mobiele abonnements te vinden met een bepaald aantal minuten om naar het buitenland te bellen. Het is een ideale optie voor wie familie of vrienden heeft die vaak bellen, en niet meer dan zestig minuten per maand, omdat het is wat de operators gewoonlijk als “gratis” in hun tarieven aanbieden, inclusief minuten om naar het buitenland te bellen.

Het is belangrijk dat u weet dat deze oproepen in veel gevallen meestal via internet worden gevoerd, dat wil zeggen dat het VoIP-oproepen zijn, waarbij de stem met de mobile data wordt meegestuurd en daarom is het essentieel om te beschikken over een internetverbinding van bandbreedte, via wifi, via 4G of zelfs via 5G.

Met betrekking tot dit laatste punt is het noodzakelijk om een ​​aspect uit te leggen dat verband houdt met sommige mobiele abonnements waarvoor beperkingen gelden voor het gebruik van VoIP-gegevens: de sleutel zoals altijd zal zijn om de kleine lettertjes te lezen, dat wilt zeggen, de voorwaarden van de dienst die u inhuurt. , vanwege beperkingen in VoIP, zult u uw mobiele data niet kunnen gebruiken om bijvoorbeeld Skype-gesprekken te voeren.