Gsm-abonnementen Black Friday 2024

De volgende Black Friday Begint binnen:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
25 November 2024

Volgende telecombedrijven doen mee aan de Black Friday !

Wat zijn de voordelen van de Black Friday?

Wie houdt er niet van om een koopje te vinden? We willen allemaal nieuwe dingen kopen zonder een arm en een been uit te geven en dat is wat Black Friday 2022 ons zal bieden. Op deze koopjesdag, die elk jaar tot meer dagen wordt uitgebreid, kunt u uzelf die traktatie geven waar u zo naar verlangt, een geweldig cadeau geven aan die persoon van wie u zoveel houdt of uw kerstinkopen vervroegen door een paar euro te besparen.

Black Friday 2022 bij telecombedrijven biedt u de kans om producten te kopen die bij andere gelegenheden misschien buiten uw bereik liggen. Gsm-abonnementen, videogame consoles, smart TV’s, smartphones, cosmetica, mode, speelgoed… Ze hebben allemaal aanzienlijke kortingen die uw geld verder zullen doen gaan.

Korting op Gsm Abonnement

Hoelang duurt de Black Friday?

Gsm Abonnement onbeperkt bellen

Black Friday 2022 wordt gevierd op 26 november en zal minstens het hele weekend duren en er zullen zelfs gevallen zijn waarin het tot Kerstmis zal duren. Dit zijn dagen om optimaal te profiteren van de aanbiedingen voor allerlei producten en artikelen in zowel de persoonlijke als de online handel.

Deze dag valt samen met de dag voor Thanksgiving in de Verenigde Staten en is zowel voor de Noord-Amerikaanse markt als voor de rest van de wereld het ideale excuus om de kerstinkopen te vervroegen en te profiteren van de meer dan interessante kortingen die door winkels en bedrijven over de hele wereld worden aangeboden.

En met geen tijd voor de creditcard om te stoppen met roken komt Cyber Monday, dat zal plaatsvinden op 29 november.

Zowel Black Friday 2022 als Cyber Monday-aanbiedingen beginnen echter meestal een paar dagen eerder en worden meestal uitgebreid tot de hele desbetreffende week.

De beste mobiele telefoonaanbiedingen op Black Friday 2022 van telecom operatoren

Het voordeel van de operatoren is dat de meesten van hen u toestaan uw Smartphone te financieren, zodat u niet alleen een gereduceerde prijs krijgt, maar ook de mogelijkheid hebt om het toestel in termijnen te betalen. In ruil daarvoor moet u bijna altijd een gsm-abonnement kopen of voldoen aan een minimumduur als klant van het bedrijf. Daarom hebben wij de voorwaarden van de belangrijkste operatoren – Proximus, Orange, Mobile Vikings, Scarlet, Telenet, Youfone en Telenet – en de beste aanbiedingen voor het aanschaffen van uw gsm bij elk van hen op een rijtje gezet.